acelesi yok ama yardim gerek.genel anlamda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NuMuNeLiK

Üye
    Konu Sahibi
acelesi yok ama yardim gerek.genel anlamda
selamunaleyküm arkadaslar.

iphone kullanicisi degilim fakat nedense bi ilgi uyandi bende bu telefona karsi..almayi düsünüyorum 3gs yi.hayirlisi olur diyelim insallah ancak burda yazilanlari okudum belkide gözümden kacmistir bu program yükleme isini cözemedim.hatta galiba müzikleride diger telefonlarda oldugu gibi cekip dosyaya atamiyor bilakis itunes denen programdan yüklemem gerekiyormus.
hem program yüklemedede acayip acayip seyler yapiliyormus jailbreak yok cydia midir nedir.

iphonum olmadigi icin deneme sansim olmadi fakat söyle fazla detaya girmeden ana hatlariyla müzik yükleme gercekten sadece itunes ilemi oluyo ve birde bu program yüklerken veya bi tema yüklerken neler gerekli nasil yapildigini sagolsun arkadaslar anlatmislarda neyin gerekli oldugunu tam anlatamamislar. herkese selam ve tesekkür

NuMuNeLiK

Üye
    Konu Sahibi
selamunaleyküm arkadaslar.

iphone kullanicisi degilim fakat nedense bi ilgi uyandi bende bu telefona karsi..almayi düsünüyorum 3gs yi.hayirlisi olur diyelim insallah ancak burda yazilanlari okudum belkide gözümden kacmistir bu program yükleme isini cözemedim.hatta galiba müzikleride diger telefonlarda oldugu gibi cekip dosyaya atamiyor bilakis itunes denen programdan yüklemem gerekiyormus.
hem program yüklemedede acayip acayip seyler yapiliyormus jailbreak yok cydia midir nedir.

iphonum olmadigi icin deneme sansim olmadi fakat söyle fazla detaya girmeden ana hatlariyla müzik yükleme gercekten sadece itunes ilemi oluyo ve birde bu program yüklerken veya bi tema yüklerken neler gerekli nasil yapildigini sagolsun arkadaslar anlatmislarda neyin gerekli oldugunu tam anlatamamislar. herkese selam ve tesekkür

eger konuyu bos yere acmissam özür dilerim ancak ben bulamadim.dilerseniz konuyu silebilir ancak ondan önce bu bilgileri nerede bulabilecegimi söylerseniz sevinirim.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
aynı konusyu 2 defa acmısn merkını bir nevze giderim ama böyle kuru kuru anlatmakla anlamak zor iphone olsaydı daha iyi anlardın itunes ile telefona muzik video resim ve itunes uzerinden satın aldıgın yada ücretsiz indirdigin programları yuklemeye yarar ama program yuklemenın yüzlerce yolu cıktı buna nazaran müzik video resim sadece ıtunes uzerinen yapılıyor onun caresini bulamadılar
iphone de diger telefonlar gibi muzik resim video dosyalarını görmek mumkun degil yükleycegin müzik resim ve videoyu itunesin içine atıyorsun telefona atma işlemini itunes tarafından yapılıyor
temalari yuklerken winscp programı yardımı ile yada cydia üzerinden basit bir şekilde yuklemek mümkün
dışardan göründügü kadar karmaşık değil benden bu kadar geriside telefonu alınca :)

NuMuNeLiK

Üye
    Konu Sahibi
acemiligime ver cünkü sen söyleyince farkettim iki kere acmis oldugumu ama silebilirsiniz.tekrar özür diliyorum cahilligimden dolayi.

fakat bir iki kafama takilan daha var.telefonun orjinali yetersizmi program yüklemek icin herhangi bi ek programmi gerekiyor burdaki programlari yüklemek icin ve adi ne o programin?? hatta bluetoothuda yok galiba ben simdi arkadasimdan bir resim müzik vs alamazmiyim.

birde söyle bi sorum var iphone yi alt eden baska bi telefon yokmu?? islemcisi 600mhz oysa samsung omnia pro 800 mhz mesela ayni zamandada samsung hiz konusunda baya iyi.fakat oyun kalitesini dokunmatik ekranin hassasligini cok sevdim ayfonda :D

sen ne dersin gelmis gecmis en iyi telefonmu ayfon??

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
:D:D NuMuNeLiK misin sen ........

NuMuNeLiK

Üye
    Konu Sahibi
bilmem öyleymisim diyorlar bende öyle yazdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt