ortak42
Üye
Bi čalışmadan resim yada hatalıda olsa bi yayımlasanız yaAndroid L uzerinde calisiyoruz zaten
Liquid mi daha iyi cm11 4.4.4 nova mı?@vaterfa
Ben zaten Sırf halo var diye liquid kullanıyorum
@dogankara54
cm11 e halo kursanız güzel yok buna eklemezsenizde da en azından 5.0 rom una ekleyin
Testler devam etmekte fakat bu halo nun neyini begeniyorsunuz ozelligi ne bunun acaba ?@vaterfa
Ben zaten Sırf halo var diye liquid kullanıyorum
@dogankara54
cm11 e halo kursanız güzel yok buna eklemezsenizde da en azından 5.0 rom una ekleyin
Bizim yapyigimiz cm11 daha iyi cm11 irin arkadaslar halo denen uygulamadan begeniyorLiquid mi daha iyi cm11 4.4.4 nova mı?
Coklu pencere tipi gibi yani@dogankara54
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sol tarafta açık olan uygulama bildirimi veriyor tıklayınca 2.sayfadaki gibi ekrana geliyor yani menü tuşuna basıp uygulama arasında geçiş yapmaya gerek kalmıyorsiz telefona yükleyip deneseniz daha iyi olur
Ne kadar surecegi belli degil imajbdosyalarini bekliyoruz
Coklu pencere tipi gibi yani
Ne kadar surecegi belli degil imajbdosyalarini bekliyoruz
liquid zaten cm 11 tabanlı bir romLiquid mi daha iyi cm11 4.4.4 nova mı?
Cm12 suan on yuklemededir s3mini ve ace2 icin cok yakin zamanda yayinlayabiliriz saygilarimla...@dogankara54 5.0 rom unda son durum nedir?
inşallah fazla uzun sürmezCm12 suan on yuklemededir s3mini ve ace2 icin cok yakin zamanda yayinlayabiliriz saygilarimla...
Sabredininşallah fazla uzun sürmez
hocam bi detaylı bilgi verir misiniz? şuan cm dosyaları verdi mi? rom yapımına başladınız mı?Sabredin
Evet Ön yuklemeler basladi cm12 icinhocam bi detaylı bilgi verir misiniz? şuan cm dosyaları verdi mi? rom yapımına başladınız mı?
Yani 4-5 güne alirmiyiz lolipoplarimiziEvet Ön yuklemeler basladi cm12 icin
En gec 1 hafta soz vermiuoruz amaYani 4-5 güne alirmiyiz lolipoplarimizi
Ooo iyi iyi bide hata olmazsa tadından yenmezEn gec 1 hafta soz vermiuoruz ama
Biliyorum zaten dort gozle beklediginizi ve bu arada bazen goremiyorum yazdiklarinizi duvarimdan sorarsaniz iyi olur saygilarOoo iyi iyi bide hata olmazsa tadından yenmezkolay gelsin 4 gözle bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?