Galaxy Ace 2 i8160 ace 2 ye android 5.0

Codina-4.1.2 deki en son sürüm kerneli indir ve kur. Başka dosyalara gerek yok. Sonra gelecek recoveryden de romu ve gapps i kur.

tifazcik

Üye
andıid 5.0 dediz dah yok nezaman gelcek

Bence ace 2 en az 1 ay sonra güncelleme alır ama unoffical o zamana kadar liquid smooth ta devam ve novafuzion sadece bu sıralar s3 mini ye çalışıyo neden arkadaşa sorum bu

Novafusion galaxy ace 2 için bunu kuramadım

@dogankara54 ordamısınız
Kusura bakmayin giremedigim icin cevap veremedim romda herhangi bir sıkınyı yok sizde bir sorun olmasi gerek yada telefonunuzdaki cwm surumunden kaynaklanabilir saygilarimla...
@dogankara54 an itibariyle hiçbir soruya cevap vermiyor
Kardes giremedigimden cevap veremedim kusuruma bakmayin
Bence ace 2 en az 1 ay sonra güncelleme alır ama unoffical o zamana kadar liquid smooth ta devam ve novafuzion sadece bu sıralar s3 mini ye çalışıyo neden arkadaşa sorum bu
Cm11 icin hakilisiniz ace 2 ye bayadir guncelleme almiyor bunun sebebi son atilan rom da hic bir hata yok ve stabildir ve s3 mini icin durmadan hatalar alindigi icin rom u guncelliyoruz...

Ace 2 için ne zaman çalışma yapacaksınız

vaterfa

Üye
@Enisina sammobile stock jelly bean indirip odinle kur sonra stock recovery dem cm11 kurulur hata almazsin.

vaterfa

Üye
@dogankara54 aynen oyle, simdi ogrendim ki liquid te de halo varmis aksam da onu denerim

Konu Sahibi
liquid kullanıom 2 aydır çok güzel yani ace 2 den böyle performans beklemezdim