The Shadow
Üye
Codina-4.1.2 deki en son sürüm kerneli indir ve kur. Başka dosyalara gerek yok. Sonra gelecek recoveryden de romu ve gapps i kur.stock jb üzerine kursam olur dimi bu kerneliLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde codina, codinap, janice var bunlardan hangisini kuracağız birde bu dosyalar var bunlarıdamı kuracağız 4.1.2.cpio.zip, 4.4.x_ramdisk_codinap.zip, 4.1.2_ramdisk ,unpack-initramfs.zip çok soru sorduğumu biliyorum
Teşekkür Ederim.Codina-4.1.2 deki en son sürüm kerneli indir ve kur. Başka dosyalara gerek yok. Sonra gelecek recoveryden de romu ve gapps i kur.
Hangi romu yuklerken aldiniz bu hatayi?Teşekkür Ederim.
@dogankara54 installation aborted status 7 hatası verdi rom u yüklerken.
NovafusionHangi romu yuklerken aldiniz bu hatayi?
@dogankara54 ordamısınızNovafusionLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgalaxy ace 2 için bunu kuramadım
Kusura bakmayin giremedigim icin cevap veremedim romda herhangi bir sıkınyı yok sizde bir sorun olmasi gerek yada telefonunuzdaki cwm surumunden kaynaklanabilir saygilarimla...NovafusionLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgalaxy ace 2 için bunu kuramadım
@dogankara54 ordamısınız
Kardes giremedigimden cevap veremedim kusuruma bakmayin@dogankara54 an itibariyle hiçbir soruya cevap vermiyor
Cm11 icin hakilisiniz ace 2 ye bayadir guncelleme almiyor bunun sebebi son atilan rom da hic bir hata yok ve stabildir ve s3 mini icin durmadan hatalar alindigi icin rom u guncelliyoruz...Bence ace 2 en az 1 ay sonra güncelleme alır ama unoffical o zamana kadar liquid smooth ta devam ve novafuzion sadece bu sıralar s3 mini ye çalışıyo neden arkadaşa sorum bu
Ace 2 için ne zaman çalışma yapacaksınızKusura bakmayin giremedigim icin cevap veremedim romda herhangi bir sıkınyı yok sizde bir sorun olmasi gerek yada telefonunuzdaki cwm surumunden kaynaklanabilir saygilarimla...
Kardes giremedigimden cevap veremedim kusuruma bakmayin
Cm11 icin hakilisiniz ace 2 ye bayadir guncelleme almiyor bunun sebebi son atilan rom da hic bir hata yok ve stabildir ve s3 mini icin durmadan hatalar alindigi icin rom u guncelliyoruz...
Android L uzerinde calisiyoruz zatenAce 2 için ne zaman çalışma yapacaksınız
Sizin karariniz hangisi size daha uygun gelirseluquoth smooth
Herkesin zevki farklidir diyecek birsey yok@Enisina halo var diye darkcm kurdum ben
İyi nasil yapmak istersen@dogankara54 aynen oyle, simdi ogrendim ki liquid te de halo varmis aksam da onu denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?