Ace 2 Overclock İşlemci Hızını 1.2 GHZ Yapma (GB)

Sponsorlu Bağlantılar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Dosyayı zipten çıkardığına emin misin ve adını değiştirmediğine...
Evet zipten cikardim md5 dosyasını odinle pda dan flaşladim bu hatayı verdi. Ya bişey sorcam en jb de 1ghz yapamiyormuyuz

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
1200×2 veya 800×2 diye bişey yok telefon 800mhz dualcore olunca 800×2=1600mhz hızında çalışmis olmuyor halen bunu bilmeyen arkadaşlar var. cekirdek sayısının çok olması o cihazın işlemci frekansınin yüksek olduğunu göstermez sadece yükün büyük oranda hafiflediği anlamına gelir

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
1200×2 veya 800×2 diye bişey yok telefon 800mhz dualcore olunca 800×2=1600mhz hızında çalışmis olmuyor halen bunu bilmeyen arkadaşlar var. cekirdek sayısının çok olması o cihazın işlemci frekansınin yüksek olduğunu göstermez sadece yükün büyük oranda hafiflediği anlamına gelir
Tamam bu doğru zaten de bunu inkar eden kimse olmadı burda.

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Vay be ace nin OC desgekli kerneli var bizim yok :( galaxy tab3 7.0

QuaLityDamage

Üye
Deniyen arkadaşlar varmı ? deneyenler bu kernelin üzerine setcpu tarzı uygulama kurdunuzmu ? galaxy mini ye bile overclock yapmıştım bizim telefona nedense adam akıllı overclock işlemleri yok galaxy mini 600 mhz ile çalışan işlemciyi 750ye dayamıştım.

safsatan05

Üye
Gereksiz onun yerine ex kernel flashlayip setcpu dan governor olarak pegasusq ve io scheduler olarak noop secip gerekli ayarlari yaptiginizda daha hizli calisiyor :)

tam olarak nasıl yapılıyor özelden yardımcı olabilir misin? bende ex kernel v1.7 yüklü fakat dediklerinizden hiç birsey anlamadım

• Beğen
Tepkiler: snapdroid

ghostusers3212

Üye
deniyeceğim sırf bunun için üye oldum :D inşallah olur buarada deneyen ve yapan varmı güvenli mi yani ??

migosss

Üye
Aynen kardesim yuklemiyor start yapiyorum olmuyor pda aya tikliyorum kerneli yine basiyorum olmuyor

snapdroid

snapdroid

Üye
Yanlis biliyor olabilirsiniz s3 mini u5800 dir oc ile 1200 mhz yapabilir. Hatta acede u5800 diye biliyorum
Yanlis biliyor olabilirsiniz s3 mini u5800 dir oc ile 1200 mhz yapabilir. Hatta acede u5800 diye biliyorum

The Shadow

The Shadow

Üye
Galaxy ace novathor bile kullanmıyor. Bir modeli broadcom diğeri snapdragon.

Ace 2 :

S3 Mini :

Ha bir de o frekansa işlemciyi çıkarabilmek vardır, bir de stabil kullanabilmek vardır...

snapdroid

snapdroid

Üye
O web site yanlis yazmis u8420 degil u8500 cpu-z'den baktim
A9 degil a7

snapdroid

snapdroid

Üye

Şimdi bişeyi anlamadım. Ayarlar telefon hakkindada a7 yaziyo hangisi dogrudur. Cpuz, ayarlar yoksa o sitemi?

The Shadow

The Shadow

Üye

Şimdi bişeyi anlamadım. Ayarlar telefon hakkindada a7 yaziyo hangisi dogrudur. Cpuz, ayarlar yoksa o sitemi?
Ayarlardaki yanlıştır bence çünkü tüm novathor çipsetleri Cortex-A9 kullanıyor diye biliyorum. Zaten custom romlardaki hardware info bölümü çoğu zaman güvenilir olmuyor. Birçok yerde de A9 diye geçiyor zaten. Belki bazı modeller U8420 bazıları U8500 kullanıyor olabilir çünkü çoğu site farklı bilgiler veriyor bu konuda.

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4 ve snapdroid

Üst Alt