Ace 2 Overclock İşlemci Hızını 1.2 GHZ Yapma (GB)

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 Overclock İşlemci Hızını 1.2 GHZ Yapma (GB)
Samsung Galaxi Ace II 800 x 2 hızınızı 1.200 x 2 yapmak çok basit root gerektirmez telefon sürümünüz gingerbread olması gerekiyor sebebi kernel sürümü v2.3.6 için geçerlidir. İndirdiğiniz iki dosyayıda masaüstüne çıkarın Odin3 v3.07.exe dosyasını çalıştırın PDA Seçili yerden 1.2-GHZ-Kernel.md5 dosyasını gösterin telefonunuzu download moduna alın Start deyin tamamdır. Resimde göründüğü gibi yapın.

Not: Yüklemekte olduğunuz kernel'den kaynaklanabilecek sorunlar tarafıma ait değildir tamamen kendi sorumluluğunuz altındadır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ghostusers3212, berkedoa ve Portagas

smh60

smh60

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

Bunun s3 mini içinde olanı varmı

OPC

OPC

Üye
Eğer böyle bir şey oluyorsa bu cihazda donanımsal sorunlara sebep olabilir ilk mesaja uyarı eklerseniz iyi olur

-Emre

-Emre

Üye
Bu bir oc işlemi destekleyen kernel kurulumudur ki ace2nin uzun süreli kaldıracağını hiç sanmıyorum.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
2 kullandığı işlemci ST Ericsson NOVATHOR U8500 X2 800 Ghz (Max 1.2 Ghz) yükseltilebilir bunu ben demiyorum. Altta verdiğim program bile onaylıyor araştırın ace işlemcisi 1.2 hızında sıkıntı yaratmıyor bir haftadır kullanıyorum hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım çok stabil çalışıyor. ayrıca S3 Mini daha düşük işlemci kullanıyor ST Ericsson NOVATHOR U84200 ve (Max 1.00 Ghz) dir bu istatistikler ace 2 nin 1.2 Ghz yi rahat bir şekilde çalıştıracağını gösteriyor.

:tşk:

- - - Eklendi - - -

Bunun s3 mini içinde olanı varmı

S3 Mini için max işlemci hızı 1.00 Ghz'dir daha fazlası telefonunuza zaralı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Portagas
Portagas

Portagas

Üye
Hocam şarj durumu,oyun performansı nasıl acaba biraz bilgilendirsen:)

kapakli511

kapakli511

Üye
5830 i ye yüklesem olurmu ace yani

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Hocam şarj durumu,oyun performansı nasıl acaba biraz bilgilendirsen:)

Şarj daha çabuk bitiriyor tabiki 800x2 ile 1200x2 artık ne kadar fark olacağını siz hesaplayın oyun performansını denemedim ama daha iyi olacağı kesin.

Birde hatırlatayım Bu kernel sadece Ace 2'nin 2.3.6 sürümü için geçerlidir başka hiç bir sürüm veya başka bir telefona uyum sağlamaz yanlış telefona yüklenirse olacağı şeyi söyleyim telefon açılmaz odin ile rom yüklemek zorunda kalırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Portagas
djhiguramos

djhiguramos

Üye
novathor u8500 var cihazda yani xperia sola ile aynı o telefon stock 1ghz muhtemelen s3 mini nin önünü kesmemek için downclock edip sattılar(benim teorim yanlış olabilir) xperia sola 1.15 ghz e sorunsuz overclock ediliyor hatta 1.3ghz denendi ama biraz sorunlu oldu "FC" gördük muhtemelen voltaj veremediğimizden eğer samsung'da bu mümkünse belki de siz 1.3ghz ve üstünü görebilirsiniz.Ben bu satırları yazarken eğer siz xda da zaten 1.7ghz ye çıktıysanız üzgünüm /kernelinizi xsola da deneyeceğimiz bakalım half brick mi olacak :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Gereksiz onun yerine ex kernel flashlayip setcpu dan governor olarak pegasusq ve io scheduler olarak noop secip gerekli ayarlari yaptiginizda daha hizli calisiyor :)

Kontrol

Kontrol

Üye
Gereksiz onun yerine ex kernel flashlayip setcpu dan governor olarak pegasusq ve io scheduler olarak noop secip gerekli ayarlari yaptiginizda daha hizli calisiyor :)

tam olarak nasil yapiliyor ?
Gb bile kasiyor artik beklentileri karsilamiyor 800 ile :)

ceennggiizz

Üye
yükleyip deneyen yokmu

ortak42

ortak42

Üye

bu dediğinizi yaptım :oke: peki bu ayarlarıda yaptım. orada pagasus un yanında birsürü secenek var bunlar ne oluyor?bu arada maşallah bilmediğiniz yok :D teşekkürler:good:

The Shadow

The Shadow

Üye
bu dediğinizi yaptım :oke: peki bu ayarlarıda yaptım. orada pagasus un yanında birsürü secenek var bunlar ne oluyor?bu arada maşallah bilmediğiniz yok :D teşekkürler:good:
onlarda diğer işlemci profilleri işte :) :rica: :kıskıs:

HAM ZA

HAM ZA

Üye
md5 hash value is invalid diyor yüklemiyor...

Üst Alt