Ace 2 Orjinal room

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan4045

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 Orjinal room
Arkadaşlar telefonunuza root yaptınız diyelim sonra beğenmediniz kaldırmak istediniz fakat kaldırmayı başaramadınız işte orjinal romu kullanaraktan telefonunuzdaki rootu kaldırabilirsiniz sonrada telefona bi format atın temizlensin pisliklerden :D

Link:

yapılması gerekenler

I8160XXLH4 rom dosyasını indirin ve sıkıştırılmış dosyayı açın. Bu güncelleme bölge olarak Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom ülkelerini kapsamakta olup, Türkçe dil desteği mevcuttur.

• Elinizin altında yoksa, Odin v1.85 flas programını indirin
  • Telefonunuzu kapatın ve download moda alın ( Volume Down + Home tuşlarına birlikte basıp, sonra power tuşanı basmalısınız) Ekranda yazılar görününce, tekrar Power tuşuna basıp, download moda alıyorsunuz)
  • Odin'i çalıştırın. Telefonunuz Download moddayken, bilgisayar usb kablosuyla bağlayın.
  • Telefon başarıyla bağlanır ve Odin telefonunuz tanırsa ID:Com satırı sarıya dönecektir.
    • Odin Üzerinde, eğer yükleyeceğiniz rom tek dosyalı ise, PDA'ya tıklayıp oraya gösteriyorsunuz ve öyle yüklüyorsunuz. eğer üç dosya ise:

‘PDA’ya tıklayıp ‘CODE’ dosyasını seçin.
    ‘tablet’ tıklayıp ‘MODEM’i seçin.
    ‘CSC’ ye tıklayıp "CSC’ dosyasın ıseçin.

• Bunlar dışında Odin üzerinde hiçbir şeye dokunmayınız.
    • Start düğmesine tıklayınız. Yükleme tamamlanıncı üst köşede yeşil "passed" yazısını göreceksiniz. Telefonunuzun yeniden başlatılmasını bekleyin. bu işlem yaklaşık 7-8 dakika sürecektir.
  • Telefonunuzda oluşacak hataları kabul etmiyorum.Çünkü ben kendi telefonumda denedim ve yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt