furkan4045
Üye
Ace 2 Orjinal room
Arkadaşlar telefonunuza root yaptınız diyelim sonra beğenmediniz kaldırmak istediniz fakat kaldırmayı başaramadınız işte orjinal romu kullanaraktan telefonunuzdaki rootu kaldırabilirsiniz sonrada telefona bi format atın temizlensin pisliklerden 
Link:
yapılması gerekenler
I8160XXLH4 rom dosyasını indirin ve sıkıştırılmış dosyayı açın. Bu güncelleme bölge olarak Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom ülkelerini kapsamakta olup, Türkçe dil desteği mevcuttur.

Link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yapılması gerekenler
I8160XXLH4 rom dosyasını indirin ve sıkıştırılmış dosyayı açın. Bu güncelleme bölge olarak Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom ülkelerini kapsamakta olup, Türkçe dil desteği mevcuttur.
- Elinizin altında yoksa, Odin v1.85 flas programını indirin
- Telefonunuzu kapatın ve download moda alın ( Volume Down + Home tuşlarına birlikte basıp, sonra power tuşanı basmalısınız) Ekranda yazılar görününce, tekrar Power tuşuna basıp, download moda alıyorsunuz)
- Odin'i çalıştırın. Telefonunuz Download moddayken, bilgisayar usb kablosuyla bağlayın.
- Telefon başarıyla bağlanır ve Odin telefonunuz tanırsa ID:Com satırı sarıya dönecektir.
- Odin Üzerinde, eğer yükleyeceğiniz rom tek dosyalı ise, PDA'ya tıklayıp oraya gösteriyorsunuz ve öyle yüklüyorsunuz. eğer üç dosya ise:
‘PDA’ya tıklayıp ‘CODE’ dosyasını seçin.
‘tablet’ tıklayıp ‘MODEM’i seçin.
‘CSC’ ye tıklayıp "CSC’ dosyasın ıseçin.
- Bunlar dışında Odin üzerinde hiçbir şeye dokunmayınız.
- Start düğmesine tıklayınız. Yükleme tamamlanıncı üst köşede yeşil "passed" yazısını göreceksiniz. Telefonunuzun yeniden başlatılmasını bekleyin. bu işlem yaklaşık 7-8 dakika sürecektir.
- Telefonunuzda oluşacak hataları kabul etmiyorum.Çünkü ben kendi telefonumda denedim ve yaptım.