size jb incelememi paylaşayım daha bugün yükledim:
arayüz çok güzel olmuş touchwiz nature tam uymus galaxy ace 2 ye
ancak şikayetim hız yönünden. Bilmem benim hızımdan mıdır
sayfalar arasında geçişler çok yavaş bi uygulamaya tıklayınca siyah ekran çıkıyor ve geç açılıyor ayrıca tuş kilidi de geç açılıyor. kamerada zoom özelliği muhteşem olmuş. Uygulamalar daha kaliteli gibi.tuş kilidine yüz tanıma özelliği gelmiş ve ram 624 mb olarak gözüküyor bunlar iyi özellikler ama görev yöneticisi yok
bir eksisi de ram 624 mb görünmesine karşın hersey kapalıyken( facebook vs hariç) max 150 mb bos ram kalıyo arkada çok ram yiyen şeyler var. Şuan şarj sorunununda gidilmiş olduğunu da farkına vardım saatlerdir elimde ve daha şarjı %40larda. klavyeye yeni karakterlerde eklenmis
bu arada eski sürümdeki kopyalananların olduğu panoda yok bide wifi çekim kapasitesi artmış daha hızlı bağlantı oluyor ve kopmalar olmuyor eskiden giremediğim yerden artık wifi ile internete bağlanabiliyorum
birazdan ekran görüntüleri de paylaşacam. Aklıma yazacak bişeyler gelirse yazarım
bugünkü gözlenimlerim ise eksiler yönünde angry birdsin içindeki videolardan izleyeyim dedim keşke izlemeye çalışmasaydım videoyu açtım ne ses açıldı nede uygulama kapandı uygulamayı kapatmak için telefonu kapatmak zorunda kaldım telefonu açtığımda tekrar sorun sd kartı okuyor ama içindeki uygulamaları göstermiyor. Açıkcası orjinal jb de bu kadar yavaş olursa 2.3.6da kalmayı tercih ederim...
işte ekran görüntüleri:
buda ram kullanimi:
bu arada bir de benim sorum var. resmi güncelleme geldiğinde güncellemeyi nasıl yapacaz?