ace 2 jelly bean test romu yüklemek isteyen içeri :)

of gene olmadi neden bole oluo yha neden bu siyah ekran kilit ekrani gelecegine siyah ekran gelio

kardesim yardim et yha stock romada donemiyorum yardim et napmam lazim

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
d-h.st/AZN.
Burdaki romu indir jb yukledigin gibi yukle,stock gb donersin

Bende bugün geçtim bu fotolarda benden olsun gayet memnunum siyah ekran problemiyle falan karşılaşmadım arada menü geçişleri kassada yinede gayet güzel

arkadas bnde nie oluo acba ya bnde ayni yerden ayni romu indirdom delircem yha

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
dosya yok dio kardes

Buda isini gorur kardesim yuklemeden once tum uygulamalari kaldir usb bellegi bicimlendir

www.hotfile.com/dl/187234017/ac9f537/I8160XXLK6_I8160OJVLH1_TUR.zip.html?lang=tr

- - - Eklendi - - -

Nedir bu crome sevdasi jelibona gecen herkes once cromu yuklemis

Buda isini gorur kardesim yuklemeden once tum uygulamalari kaldir usb bellegi bicimlendir

- - - Eklendi - - -

Nedir bu crome sevdasi jelibona gecen herkes once cromu yuklemis

senkorizasyonda işe yarıyor ondan yükledim

saol kardeşim inş işe yarar yoksa deli olcam

- - - Eklendi - - -

olmadi bu romdan baska rom atinca tel acilma ekraninda kaliyor sinirden aticm teli duvara üc parcali stock romu nasil bulurum arkiler

son kez bidaha denim ama umudum yok herşeyi yaptım stock rom yükledğimde açlışta ölece kalıo..

kardeşim odinle atıyorum pass dio tamam kuruluo otomatik açılıo ama açılma ekranına ölece kalıo download moda girio ama recovey ye girmio

kardeşim odinle atıyorum pass dio tamam kuruluo otomatik açılıo ama açılma ekranına ölece kalıo download moda girio ama recovey ye girmio

PASS'tan sonra yada önce telefon resetleyince kablo(bilgisayar) bağlantısını ayırman lazım.

vala deli olcam kardeşim sinrimden atıcam telefonu jelly test romunu yüklüom açılıo ama ondan başka romda açılmıo tel

vala deli olcam kardeşim sinrimden atıcam telefonu jelly test romunu yüklüom açılıo ama ondan başka romda açılmıo tel

Onu bilmiyorum. Ben stok roma dönmedim. Dönmeyi de düşünmüyorum. Sadece RAM sorunu yaşıyorum. FMR Memory Cleaner ile çözüyorum.

jelly romu güzel ama bnde siyah ekran hatası oluo yane tus kitlendginde menu veya power tusuna bastgımda siyah ekran çıkıo buda deli edio tabi