ceset
Üye
A2 Cihazlari Brown'a Cevirme
A2 DB3150/3200/3210/3350
( C702, C902, K630, K660, K850, W890, W910, W980, Z750, Z770, Z780, C905 , W995, Aino - Yari™ Vs Vs )
Cihazlari patch yapmak icin brown sertifikaya cevirmek gereklidir.
( C702, C902, K630, K660, K850, W890, W910, W980, Z750, Z770, Z780, C905 , W995, Aino - Yari™ Vs Vs )
Cihazlari patch yapmak icin brown sertifikaya cevirmek gereklidir.
ilk once asagidaki linkten omnius programini indiriyoruz.
Program sanirim ucretli olmus. Fakat hala ucretsiz olarak BROWN donusturme isi yaptiginida iddia edenler var.
Elimde Red A2 cihaz olmadigi icin deneyemedim. EGER UCRETLI OLDUYSA ISLEMI GERCEKLESTIRMEZ KREDI HATASI VERIR.
Program sanirim ucretli olmus. Fakat hala ucretsiz olarak BROWN donusturme isi yaptiginida iddia edenler var.
Elimde Red A2 cihaz olmadigi icin deneyemedim. EGER UCRETLI OLDUYSA ISLEMI GERCEKLESTIRMEZ KREDI HATASI VERIR.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not: Program ucretli oldu fakat brown a gecis hala ucretsizmis. Denemedim sonucu bilmiyorum.
Programi kurduktan sonra, programin icerisinde acilan sayfadan Register For web deyip sitesine uye oluyoruz. Sonra programda Username ve Pasword yazarak giris yapiyoruz.
Telefon modelimizi seciyoruz:
Telefon modelimizi sectikten sonra UNLOCK Tikliyoruz.
Ustteki resimde
Show unlocking Codes yanindaki isareti kaldiriyoruz.
Show unlocking Codes yanindaki isareti kaldiriyoruz.
Repair SEMCBOOT yanindaki isareti kaldiriyoruz
Final Certificate Color dan Brown Certificate (developer) Seciyoruz.
Ok diyoruz. Program bizden telefonumuzu kapatip C tusuna basili tutarak usb kablosunu takmamizi isteyecek.
Telefonu kapatip C tusuna basili tutarak usb kablosunu takalim. islem yapmaya baslayacak bitene kadar bekleyelim.
Bukadar.. Error alirsaniz uye girisi yapmadiginiz icin olabilir..

bu arada omniusu napcan lisanssız bişey yapılmıyo