manitayı akşam sinemaya götürüyom %100 :cool
.eRCaN. Üye batuone' Alıntı: manitayı akşam sinemaya götürüyom %100 Genişletmek için tıkla ... Ben sinemaya götürmüyom sakin bir çay bahçesine götürüyorum %80
batuone' Alıntı: manitayı akşam sinemaya götürüyom %100 Genişletmek için tıkla ... Ben sinemaya götürmüyom sakin bir çay bahçesine götürüyorum %80
zaza Üye batuone' Alıntı: manitayı akşam sinemaya götürüyom %100 Genişletmek için tıkla ... illa bütün foruma yayacan sevgilim var diye havanı yesinler
batuone' Alıntı: manitayı akşam sinemaya götürüyom %100 Genişletmek için tıkla ... illa bütün foruma yayacan sevgilim var diye havanı yesinler
huri$ Üye _є_®_¢_α_N_™;3040463' Alıntı: Ben sinemaya götürmüyom sakin bir çay bahçesine götürüyorum %80 Genişletmek için tıkla ... batuone' Alıntı: manitayı akşam sinemaya götürüyom %100 Genişletmek için tıkla ... çok para yediriyonuz bu kizlaraaa çoook Allah sonumuzu hayretsin kriz çikacak gibi yinee
_є_®_¢_α_N_™;3040463' Alıntı: Ben sinemaya götürmüyom sakin bir çay bahçesine götürüyorum %80 Genişletmek için tıkla ... batuone' Alıntı: manitayı akşam sinemaya götürüyom %100 Genişletmek için tıkla ... çok para yediriyonuz bu kizlaraaa çoook Allah sonumuzu hayretsin kriz çikacak gibi yinee
cptalperen Üye ben de bir hafta sonra götürüyom havanız kime oğlum bi kere en uzun süreli ve en ciddi ilişki benimki 50
ben de bir hafta sonra götürüyom havanız kime oğlum bi kere en uzun süreli ve en ciddi ilişki benimki 50
.eRCaN. Üye huri$' Alıntı: çok para yediriyonuz bu kizlaraaa çoook Allah sonumuzu hayretsin kriz çikacak gibi yinee Genişletmek için tıkla ... Şaka yaptım be abla Şu ana kadar "manita" diye tabir ettiğimiz gelip geçici ilişkilerde hiç birine para yedirmedim.Aksine paralarını yedim
huri$' Alıntı: çok para yediriyonuz bu kizlaraaa çoook Allah sonumuzu hayretsin kriz çikacak gibi yinee Genişletmek için tıkla ... Şaka yaptım be abla Şu ana kadar "manita" diye tabir ettiğimiz gelip geçici ilişkilerde hiç birine para yedirmedim.Aksine paralarını yedim