viceroy34
Üye
920 flash player sorunu hakkında
Arkadaşlar lumia 800 ve 900 kullandım ve halen 800 kullanıyorum cihaz görüntü olarak şık ama çok yazılımsal sorunlar içeriyor sizlerinde bildiği gibi en önemli eksikliklerden bir kaç tanesi bazı video codeklerinin olmaması daha doğrusu flash player eksikliği 920 almayı düşünürken bu durumlar aynen devam edecek gibi görünüyor kardeşim yurtdışında git nokia veya microsoft şubelerine sor dedim oda sordu cihazda flash player desteği olmayacakmış buda şu demek ilk hevesle alan arakadaşların 15 gün içerinde elden çıkarmak için uğraş verecekleri anlamına geliyor.Android cihazların tutmasının temelinde flash player özelliği yatıyordu bir şekilde bunu kullanıp tüm dünyada yaygınlaştılar gerçi bu son sürümlerinde falash desteği yok ama root ve hackleme sistemenie uygun olduğu için yazılımı bir şekilde sisteme uyarlanıyor bizim cihazda ise hiçbirşey yok nokia bunu bildiği için insanları başka uygulamalara çekip örneğin kamera kablosuz şarj gibi bunlarla makinayı satmaya çalışıcak gibi görünüyor zaman herşeyin ilacı bekleyip göreceğiz.
Saygılarımla.
Saygılarımla.