920 flash player sorunu hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
920 flash player sorunu hakkında
Arkadaşlar lumia 800 ve 900 kullandım ve halen 800 kullanıyorum cihaz görüntü olarak şık ama çok yazılımsal sorunlar içeriyor sizlerinde bildiği gibi en önemli eksikliklerden bir kaç tanesi bazı video codeklerinin olmaması daha doğrusu flash player eksikliği 920 almayı düşünürken bu durumlar aynen devam edecek gibi görünüyor kardeşim yurtdışında git nokia veya microsoft şubelerine sor dedim oda sordu cihazda flash player desteği olmayacakmış buda şu demek ilk hevesle alan arakadaşların 15 gün içerinde elden çıkarmak için uğraş verecekleri anlamına geliyor.Android cihazların tutmasının temelinde flash player özelliği yatıyordu bir şekilde bunu kullanıp tüm dünyada yaygınlaştılar gerçi bu son sürümlerinde falash desteği yok ama root ve hackleme sistemenie uygun olduğu için yazılımı bir şekilde sisteme uyarlanıyor bizim cihazda ise hiçbirşey yok nokia bunu bildiği için insanları başka uygulamalara çekip örneğin kamera kablosuz şarj gibi bunlarla makinayı satmaya çalışıcak gibi görünüyor zaman herşeyin ilacı bekleyip göreceğiz.
Saygılarımla.

n000k

n000k

Üye
flash player artık güncelleme çıkarmıyor kardeşim bunu neden anlamıyorsunuz? .. HTML 5 var ve zamanla bütün siteler bunu kullanacak.. flash player sızda Lumia götürür HTML 5 iyice yerleşene kadar!! < bana göre >

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
flash player artık güncelleme çıkarmıyor kardeşim bunu neden anlamıyorsunuz? .. HTML 5 var ve zamanla bütün siteler bunu kullanacak.. flash player sızda Lumia götürür HTML 5 iyice yerleşene kadar!! < bana göre >

Onu bende biliyorum tahmini geçiş süresi 2015 ikinci çeyreğine kadar sürecek o zamana kadar kim bekler bize şimdi lazım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Onu bende biliyorum tahmini geçiş süresi 2015 ikinci çeyreğine kadar sürecek o zamana kadar kim bekler bize şimdi lazım.

Mantıklı...
Eminim Microsoft, Adobe ile görüşerek bu konuyu çözecektir.

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
Tahmin etmiyorum 7.5 tangoda okadar şikayet maillerine rağmen yine yapmadı bunda hiç yapmıyacak bunlar hep parayla alakalı lisans ücreti ödemek istemediklerinden kaynaklanıyor aslında lisans bedelide her telefon için galiba 1-2 dolar bişey ama bunu vermemek için direniyorlar bugün akıllı telefon almak istersen şöyle iyi bişey 800 dolardan başlıyor sana satıyor bunu sen uğraş dur onu açmadı bunu açmadı onun için önemli değil zaten lumia serisi kasa ve dizayn olarak güzel ama insanlara bişey vermedi bie ios veya android kadar şimdi 8 ile geliyor aynı kasa biraz yeniden dizayn edilmiş tüm videolarını izledim sadece kamera ve bir kaç özellik değiştirlmiş alt yapı görsellik yine aynı 7.5 masa üstü ögeleri ile oynarak insanları kandırmaya çalışıyorlar.tüm video codekleri ses codekleri divix dahil al bakalım sür piyasaya ne android kalır ne ios bu iş bukadar basit yapmassanız nokia nın haline bakın daha dün symbianı çöpe attı neden bunları yapamadı yıllrca aynı kasa aynı işletim sistemi oh ne ala gelsin paralar ne oldu bak şimdi yerlerde sürünüyor.

zorbaa

Üye
Benimde bozuldugum noktalar var teknoloji bu kadar ilerlemisken yok bu lisans yok su lisans diyip diyip cogu seyden mahrun birakiyorlar su icimdeki Nokia sevgisi olmazsa yeminle kullanmam

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bunu neden temcit pilavi gibi surekli Gundeme getirirsiniz anlamam. Adobe demis ki ben mobil cihazlara flash Player lisanslamasi yapmiyorum artik. Firma bunu soyledikten sonra ne nokia ne de microsoft wp8 tarayicisina flash player koyamaz. Zaten yapabilse google androidin son surumune koyardi. Flash playerin ureticisi bu urun mobil cihazlarda performans ve batarya dusuklugune sebep oluyor. Bu ne demektir. Ha androidin acik kaynak kodlu olmasindan dolayi portlanabilir ama ayda 3-4 kez guncelleme alan flash player oyle 2015'lere kalmaz 6 ayda symbiandaki flash lite4'e doner. Bu kOnuda en sansli sistem yine de wp'dir. Win8 ile ayni cekirdegi kullanmasi sebebiyle resmi olarak olmasa da guncel flash Playerlar wp tarayicilarina portlanabilir.

• Beğen
Tepkiler: n000k
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
böyle bir konuyu anlatım yapalım Ali abi üst konu olsun,çünkü wp8 çıkıp millet telefonları aldığında daha çok açılır bu konu.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ilk telefonum motorola d460 siemens c10 ericson ga 628 nokia8110 bosh 460 nokia 3210 nokia 3310 nokia 3100 nokia6230i nokia n73 nokia5230 nokiac5 nokia c6-01 ben böylesine bir aşka tutulmuşken diğer telefonlara bakıyorum ama içime sinmiyorki nasıl alayım samsung nasıl alayım iphone varsın flashplayer olmasın

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
flash varda noluyor anlamıyorum.ben lumia800 kullanıyorum geçen perşembe kendi tarayıcısından kurtlar vadisi pusu izledim sorunsuz hemde pc de izlediğim siteden.telefonu video izlemek içinmi alıcaz?amaç sadece video izlemekse taşınabilir dvd player alınır demi ya :ehe

eRdaL.

eRdaL.

Üye
flash varda noluyor anlamıyorum.ben lumia800 kullanıyorum geçen perşembe kendi tarayıcısından kurtlar vadisi pusu izledim sorunsuz hemde pc de izlediğim siteden.telefonu video izlemek içinmi alıcaz?amaç sadece video izlemekse taşınabilir dvd player alınır demi ya :ehe

hsngi siteden izliyorsun

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
den izliyorum

t_a_k_ii

Üye
Eğer lumia 920 divx,avi,xvid,mkv codeği yoksa bu çok büyük eksiklik millet galaxy s3'te 1080p video izliyo.Multimedia özelliği için telefon alanlar birhayli fazla,kimse yok sayamaz.Bu konuya bi açıklık gelmesi gerekir.Siteden inceliyosun teli orada da desteklediği video codeği neredeyse yok denecek kadar.

SheFy

SheFy

Üye
Eğer lumia 920 divx,avi,xvid,mkv codeği yoksa bu çok büyük eksiklik millet galaxy s3'te 1080p video izliyo.Multimedia özelliği için telefon alanlar birhayli fazla,kimse yok sayamaz.Bu konuya bi açıklık gelmesi gerekir.Siteden inceliyosun teli orada da desteklediği video codeği neredeyse yok denecek kadar.

1080 p galaxy s3 :ehe bi tek o aciyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumia920 için vlc player var.. Codecle ilgili başka sorunuz var mı ;)

t_a_k_ii

Üye
Bir diğer problem ise N9 kullananlar bilir telefonun hoparlöründen ses az çıkıyo.Bu sorun da Lumia 920 de halledilemediyse al sana bi eksi daha...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir diğer problem ise N9 kullananlar bilir telefonun hoparlöründen ses az çıkıyo.Bu sorun da Lumia 920 de halledilemediyse al sana bi eksi daha...

Lumia 920'de ses problemi yok. İçin rahat olsun. :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

terminali aç

devel-su
rootme
alsamixer

predriv'i bul 100 e çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt