90 liraya kadar kulaklık önerin iphone için

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Sennheiser al bence

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Wala kardeşim 90 tlye kadar öneri isteyen sen din :) 60 liraya kalp krizi geçirirse 90tleye yaklaşma bile... Sen en iyisi git 3-5 telefoncu dolaş. Kutu içinden cikan orjinal kulakliklardan deneyerek al. En fazla 40 liraya denk gelir herhalde. Babanın sağlığını da düşün ama :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Wala kardeşim 90 tlye kadar öneri isteyen sen din :) 60 liraya kalp krizi geçirirse 90tleye yaklaşma bile... Sen en iyisi git 3-5 telefoncu dolaş. Kutu içinden cikan orjinal kulakliklardan deneyerek al. En fazla 40 liraya denk gelir herhalde. Babanın sağlığını da düşün ama :)
Gidip mağazadan aldığım sürece sorun olmaz da eve o fatura ben yokken geliyorya o zaman :D kullandırmadan kutuyu atabilir
Sennheiser al bence

iyidir. Cx modelleri iyi genelde. Ben Z2'nin yanında MDR kulaklık gelmese alacaktım bi tane CX'ten.
Mdr kulaklık kullanıyordum bende aony bin earpod un sesi iyi ama alışamadım cx de vatanın aitesinde internetten sioarişte 89 diyor magazaya gidince 139 diyor basıl bir fiyatla dırma bu ya
Bu nasıl sizce hocam cx200 mü bunu desem

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
O zaman internetten sipariş ver ve adres olarak da kargo firmasını ver . :) git kendin al kargodan oohhh kafa rahat :) benim dünyamda çare tükenmez :)
Var ya bu tarz cakalliklar la neler neler aldım telefonundan kulakligina filan :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
O zaman internetten sipariş ver ve adres olarak da kargo firmasını ver . :) git kendin al kargodan oohhh kafa rahat :) benim dünyamda çare tükenmez :)
Var ya bu tarz cakalliklar la neler neler aldım telefonundan kulakligina filan :)
Oda mantıklı ha düşününce olabilir bak kafa bantlımı kulak içimi almalı siCe birde bu attığım kink nasıl sizce

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Vala kullanımına bağlı kardeşim. Bence her kullanım için en ideali kulak ici. Ha ben kulakustu de kullanırım sokakta dersen bilemem. Ama bataryani da düşün. Kafa bantlı büyük kulakliklar cep telefonlarına bi numara fazla bence.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Öyle düşünmemüştim hiç onu geç sokakta sacma olur gibi ev içinde alınırmı pladar para verilip tartışılır

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Açıkçası tartışacak pek bişey yok. Herşey sende biter. Ne istediginden eminsen sorun yok. Bence bagis al pişman olmazsin.

• Beğen
Tepkiler: avast
enterneoll

enterneoll

Üye
Cx daha iyi bir tercih olur

• Beğen
Tepkiler: avast

Üst Alt