Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wala kardeşim 90 tlye kadar öneri isteyen sen din 60 liraya kalp krizi geçirirse 90tleye yaklaşma bile... Sen en iyisi git 3-5 telefoncu dolaş. Kutu içinden cikan orjinal kulakliklardan deneyerek al. En fazla 40 liraya denk gelir herhalde. Babanın sağlığını da düşün ama
Wala kardeşim 90 tlye kadar öneri isteyen sen din 60 liraya kalp krizi geçirirse 90tleye yaklaşma bile... Sen en iyisi git 3-5 telefoncu dolaş. Kutu içinden cikan orjinal kulakliklardan deneyerek al. En fazla 40 liraya denk gelir herhalde. Babanın sağlığını da düşün ama
Mdr kulaklık kullanıyordum bende aony bin earpod un sesi iyi ama alışamadım cx de vatanın aitesinde internetten sioarişte 89 diyor magazaya gidince 139 diyor basıl bir fiyatla dırma bu ya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu nasıl sizce hocam cx200 mü bunu desem
yusuf_bey
Üye
O zaman internetten sipariş ver ve adres olarak da kargo firmasını ver . git kendin al kargodan oohhh kafa rahat benim dünyamda çare tükenmez
Var ya bu tarz cakalliklar la neler neler aldım telefonundan kulakligina filan
O zaman internetten sipariş ver ve adres olarak da kargo firmasını ver . git kendin al kargodan oohhh kafa rahat benim dünyamda çare tükenmez
Var ya bu tarz cakalliklar la neler neler aldım telefonundan kulakligina filan
Oda mantıklı ha düşününce olabilir bak kafa bantlımı kulak içimi almalı siCe birde bu attığım kink nasıl sizce
yusuf_bey
Üye
Vala kullanımına bağlı kardeşim. Bence her kullanım için en ideali kulak ici. Ha ben kulakustu de kullanırım sokakta dersen bilemem. Ama bataryani da düşün. Kafa bantlı büyük kulakliklar cep telefonlarına bi numara fazla bence.
avast
Üye
Konu Sahibi
Öyle düşünmemüştim hiç onu geç sokakta sacma olur gibi ev içinde alınırmı pladar para verilip tartışılır
yusuf_bey
Üye
Açıkçası tartışacak pek bişey yok. Herşey sende biter. Ne istediginden eminsen sorun yok. Bence bagis al pişman olmazsin.