Earpod var zaten elimde kulaklarımı açıtıyorApple'ın earpod kulaklıkları çok başarılı. Onun dışında öneri istersen Jabra'nın kulaklıklarına bakmanı öneririm.
O zaman Jabra'nın kulakiçi kulaklıklarına bakmanı öneririm.Earpod var zaten elimde kulaklarımı açıtıyor
Ben bağış kullanıyorum ve gerçekten çok güzel kulaklık. Kesinlikle için rarahat olsun. Medis hiç görmedim ama tam olarak kulak içi olmadığından ses yalıtımı konusunda bagis kadar iyi değildir diye düşünüyorum. Bence bagis ile silikonlu kulak içi yapısı ve birbirine kenetlenen yapısıyla hem daha güzel ses verimi alırsın hem de kullanışlı bir kulaklık sahibi olursun.Okadar iyimi ya peki medis mi bagis mi iyi

Ankaradaki teknosalarda yok basıl alabilirimBen bağış kullanıyorum ve gerçekten çok güzel kulaklık. Kesinlikle için rarahat olsun. Medis hiç görmedim ama tam olarak kulak içi olmadığından ses yalıtımı konusunda bagis kadar iyi değildir diye düşünüyorum. Bence bagis ile silikonlu kulak içi yapısı ve birbirine kenetlenen yapısıyla hem daha güzel ses verimi alırsın hem de kullanışlı bir kulaklık sahibi olursun.
Kulaklık ta mandal yok. Ama kulaklık başlıkları tersinden birbirine kenetleniyo ve boynuna asıyorsun. Teknosa en ucuza satan yer. Bunu da unutma
Bu arada demeden gecemiycem Kulaklık kulaktan kolay kolay düşmüyor ve silikonlar da çok sağlam oturuyor yerine . Malzeme kalitesi ve sağlamlık on numara. Kablonun ikiye ayrılan yerine kadar kevlar denilen maddeyle kaplanmış kumaş. Bu da sağlamlık katıyor...
Ürüne internetten bak ve ürün numarasını not al. Teknosa müşteri hizmetlerini arayip ve ürün numarası ile kredi kartı kullanarak satın alabilirsin. Ben bu sekilde yaptım.Ankaradaki teknosalarda yok basıl alabilirim
Ürüne internetten bak ve ürün numarasını not al. Teknosa müşteri hizmetlerini arayip ve ürün numarası ile kredi kartı kullanarak satın alabilirsin. Ben bu sekilde yaptım.Ankaradaki teknosalarda yok basıl alabilirim
Ben almadan ürünü oraya getirme şansları yokmu yaÜrüne internetten bak ve ürün numarasını not al. Teknosa müşteri hizmetlerini arayip ve ürün numarası ile kredi kartı kullanarak satın alabilirsin. Ben bu sekilde yaptım.
Ürüne internetten bak ve ürün numarasını not al. Teknosa müşteri hizmetlerini arayip ve ürün numarası ile kredi kartı kullanarak satın alabilirsin. Ben bu sekilde yaptım.
Ben bilmem teknosa bilirBen almadan ürünü oraya getirme şansları yokmu ya
wala sorman lazım. subeye de sorabilirsin.Vatanda 60 lira ama yakınımda teknosadada vatandada yok malesefBu kulaklık mediamarkt ta 90tlye yakın. 59tlye sadece (benim bildiğim) teknosada var. Aklında bulunsun. Vatani bilmiyorum ama vatan da dolar kuru üzerinden satış yapıyor. Su an dolar yüksek o yuzd n fiyat fazla olabilir.
Vatanda 60 lira ama yakınımda teknosadada vatandada yok malesef
mağazalara bi bak bakalım belki bulursun 
İnternetten alırımda babam bi kulajlığa 60 liramı veriyosun diye kalp krizi geçirirEğer bulamiyosan ve ya internetten alamiyosan o zaman çok zorlama bencemağazalara bi bak bakalım belki bulursun
![]()