90 liraya kadar kulaklık önerin iphone için

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
90 liraya kadar kulaklık önerin iphone için
Merhaba hocam iphone 5 kullanıyorum. Bir buşuk senedir kullandığım Sony MDREX 50 kulaklığımı kaybettim. Çok müzik dinlerim mikrofonu olsun olmasın pek önemli değil telefon görüşmesi. Bana iyi bi kulaklık önerebilir misiniz ?

furkankaya559758

Üye
Apple'ın earpod kulaklıkları çok başarılı. Onun dışında öneri istersen Jabra'nın kulaklıklarına bakmanı öneririm.

enterneoll

enterneoll

Üye
Sennheiser cx 200 birçok yerde 90 tl bence elma sepetinden al

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Orda bekdar da hocam

enterneoll

enterneoll

Üye
Anlamadım

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
elma sepetinde 119 tl senheiser nekadar ucuzsa okadar iyi hocam

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Ben URBANEARS markasının BAGIS modelini aldım. Çok kaliteli işçiliği ve çok hoş bi tasarımı var. Çok kullanışlı ve dayanıklı da. Teknosa da 59tl. Birçok renk seçeneği de mevcut. Eğer yakınındaki teknosada yoksa internettürün model numarasını alıp müşteri hizmetlerinden sipariş et ve bulunduğun yere en yakın teknosaya getirttir. Normalde daha pahalı bi model en ucuz burada. Bass filan çok iyi kesinlikle pişman olmazsınız. Daha önce beats audio urbeats modeli vardı ve inan bagis daha güzel.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Okadar iyimi ya peki medis mi bagis mi iyi

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Okadar iyimi ya peki medis mi bagis mi iyi
Ben bağış kullanıyorum ve gerçekten çok güzel kulaklık. Kesinlikle için rarahat olsun. Medis hiç görmedim ama tam olarak kulak içi olmadığından ses yalıtımı konusunda bagis kadar iyi değildir diye düşünüyorum. Bence bagis ile silikonlu kulak içi yapısı ve birbirine kenetlenen yapısıyla hem daha güzel ses verimi alırsın hem de kullanışlı bir kulaklık sahibi olursun.

Kulaklık ta mandal yok. Ama kulaklık başlıkları tersinden birbirine kenetleniyo ve boynuna asıyorsun. Teknosa en ucuza satan yer. Bunu da unutma :)
Bu arada demeden gecemiycem Kulaklık kulaktan kolay kolay düşmüyor ve silikonlar da çok sağlam oturuyor yerine . Malzeme kalitesi ve sağlamlık on numara. Kablonun ikiye ayrılan yerine kadar kevlar denilen maddeyle kaplanmış kumaş. Bu da sağlamlık katıyor...

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ben bağış kullanıyorum ve gerçekten çok güzel kulaklık. Kesinlikle için rarahat olsun. Medis hiç görmedim ama tam olarak kulak içi olmadığından ses yalıtımı konusunda bagis kadar iyi değildir diye düşünüyorum. Bence bagis ile silikonlu kulak içi yapısı ve birbirine kenetlenen yapısıyla hem daha güzel ses verimi alırsın hem de kullanışlı bir kulaklık sahibi olursun.

Kulaklık ta mandal yok. Ama kulaklık başlıkları tersinden birbirine kenetleniyo ve boynuna asıyorsun. Teknosa en ucuza satan yer. Bunu da unutma :)
Bu arada demeden gecemiycem Kulaklık kulaktan kolay kolay düşmüyor ve silikonlar da çok sağlam oturuyor yerine . Malzeme kalitesi ve sağlamlık on numara. Kablonun ikiye ayrılan yerine kadar kevlar denilen maddeyle kaplanmış kumaş. Bu da sağlamlık katıyor...
Ankaradaki teknosalarda yok basıl alabilirim

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Ürüne internetten bak ve ürün numarasını not al. Teknosa müşteri hizmetlerini arayip ve ürün numarası ile kredi kartı kullanarak satın alabilirsin. Ben bu sekilde yaptım.
Ürüne internetten bak ve ürün numarasını not al. Teknosa müşteri hizmetlerini arayip ve ürün numarası ile kredi kartı kullanarak satın alabilirsin. Ben bu sekilde yaptım.
Bulundugun yere en yakin teknosa bayisine ya da adresine getirtebiliyorsun.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi

Ben almadan ürünü oraya getirme şansları yokmu ya

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bakıyım bi ankarada berde varmış diye vatandada carmış söğüt özündekinde ama nasıl gidileçek işte

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Bu kulaklık mediamarkt ta 90tlye yakın. 59tlye sadece (benim bildiğim) teknosada var. Aklında bulunsun. Vatani bilmiyorum ama vatan da dolar kuru üzerinden satış yapıyor. Su an dolar yüksek o yuzd n fiyat fazla olabilir.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bu kulaklık mediamarkt ta 90tlye yakın. 59tlye sadece (benim bildiğim) teknosada var. Aklında bulunsun. Vatani bilmiyorum ama vatan da dolar kuru üzerinden satış yapıyor. Su an dolar yüksek o yuzd n fiyat fazla olabilir.
Vatanda 60 lira ama yakınımda teknosadada vatandada yok malesef

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Vatanda 60 lira ama yakınımda teknosadada vatandada yok malesef

Eğer bulamiyosan ve ya internetten alamiyosan o zaman çok zorlama bence :) mağazalara bi bak bakalım belki bulursun :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Eğer bulamiyosan ve ya internetten alamiyosan o zaman çok zorlama bence :) mağazalara bi bak bakalım belki bulursun :)
İnternetten alırımda babam bi kulajlığa 60 liramı veriyosun diye kalp krizi geçirir :ehe

Üst Alt