ne diyon ya sen kimden istmişiz.ben sadece haber verdim...beğnirseniz de bana verirseniz iyi olur dedim...isterseniz sorun...ayrıca diğer oy verenlerede sorabilirsiniz...
Yerine Ben Gireyim Dicem Şaka Bi Yana Kasmaya Gerek Yok Arkadaşlar... Msn' den Haber Verdi... Tamam Bi Ara Veririm Dedim... Ama Yarışma Bitecek Abi Şimdi Ver Dedi... Bende Vermek Zorunda Kaldım... Olay Bundan İbaret... Yalan Mı henrybenzema1410
Yerine Ben Gireyim Dicem Şaka Bi Yana Kasmaya Gerek Yok Arkadaşlar... Msn' den Haber Verdi... Tamam Bi Ara Veririm Dedim... Ama Yarışma Bitecek Abi Şimdi Ver Dedi... Bende Vermek Zorunda Kaldım... Olay Bundan İbaret... Yalan Mı henrybenzema1410
yarışmanın olmasını haber vermekde mi suç...ben söylkedim yarışma var bitebilir dedim...çünkü zamanı sana sormamıştım ve ayrıca karar sizin verirseniz de bana verin dedim...yani karar ona bıraktım
--------------- Ekleme ---------------
bu da suçsa ben zaten yokum arkadaş...zaten nedeni belliymiş
yok artık çıkın balkondan atlayın desemde mi atlarsınız...ayrışmanın olmasını haber vermekde mi suç...ben söylkedim yarışma var bitebilir dedim...çünkü zamanı sana sormamıştım ve ayrıca karar sizin verirseniz de bana verin dedim...yani karar ona bıraktım
henrybenzema1410 nickli üye, üyeleri oy toplamak babında rahatsız ettiği için yarışma kuralları gereğince yarışmadan diskalifiye edilmiş, anket listesinden çıkarılıp aldığı oylar silinmiş olup 2 de uyarı puanı verilmiştir.