sLeepLe
Üye
valla düşünüyorum beta 5i kurmayı da kararsızım kullanımda çok kasma ya da bug var mı ya da uygulamalarda uyumsuzluk var mı hocamHaklısınız hocam. Aldığım da 9.2.1 di. Aşırı kasıyordu beta yükledim rahatladım. Beta 5 kurdum ufak kasmalar var ama 9.2.1 kadar değil. Umarım 9.3 daha da iyi olur
Hocam ben memnunum. Ama ufak kasmalar mevcut gene. Kullanım da her hangi bir sıkıntı yok arayüz akıcı multitasking başarılıvalla düşünüyorum beta 5i kurmayı da kararsızım kullanımda çok kasma ya da bug var mı ya da uygulamalarda uyumsuzluk var mı hocam
az bir şey kaldı indiriyorum dayanamadımHocam ben memnunum. Ama ufak kasmalar mevcut gene. Kullanım da her hangi bir sıkıntı yok arayüz akıcı multitasking başarılı
Hocam ben beta 5 i kurup profili sildim. Şimdi çoğu sitede finalden önceki son beta sürümü diye bahsediyorlardı. Şimdi beta 5 kurulu final sürümünü kurabilir miyim ben yoksa kuramaz mıyım muallakta kaldımaz bir şey kaldı indiriyorum dayanamadım
6S benim cihazhocam allah aşkına neresi stabil beta kurmamak için kendimi zor tutuyorum nefret ettirdi bu sürüm beni 5s bu günleri hak etmedi
İsterseniz 5s leri takas edebiliriz hocam ne dersiniz6S benim cihaz5S'te 8.3teyim
Talibi çok ya onu birine satacağım başka 5S'e ihtiyaç yokİsterseniz 5s leri takas edebiliriz hocam ne dersiniz
Benim açımdan üzücü hocam beTalibi çok ya onu birine satacağım başka 5S'e ihtiyaç yok
Sana tavsiyem iOS 9da kararlı bir sürümde bırak ben 6S'i iOS 11 de bırakacağımBenim açımdan üzücü hocam be
final sürümü gelir hocam profili silmeniz fark ettirmezHocam ben beta 5 i kurup profili sildim. Şimdi çoğu sitede finalden önceki son beta sürümü diye bahsediyorlardı. Şimdi beta 5 kurulu final sürümünü kurabilir miyim ben yoksa kuramaz mıyım muallakta kaldım
Bilgi için çok sağolun hocam eksik olmayın.final sürümü gelir hocam profili silmeniz fark ettirmez
Önemli olan işlevi hocamahh ah bi ben alamadım şunu(( ne diye g3 aldıysam ama 5s inde ekranı küçük yaa takas yapacam telefon o kadar küçük geliyor ki
5S almayıver artık bu saatten sonraahh ah bi ben alamadım şunu(( ne diye g3 aldıysam ama 5s inde ekranı küçük yaa takas yapacam telefon o kadar küçük geliyor ki
Kardeşim bende 4s var 9.2.1 en fazla neye donebilirim?Şu An İçin Geri Dönülemez. Ama iPhone 5 ve Alt Cihazlar İçin Bir Yöntem Var
Sanırım 8.4.1'e Dönüş YapabiliyorsunKardeşim bende 4s var 9.2.1 en fazla neye donebilirim?
4ste beta 5 kullananlar var mi?
legal yollarla dönemezsiniz fakat cihaz jailbreakli ise iOS 6ya kadar dönüş varKardeşim bende 4s var 9.2.1 en fazla neye donebilirim?
4ste beta 5 kullananlar var mi?
Eger öyle bir şey mumkunse alirim bi 7.1.2legal yollarla dönemezsiniz fakat cihaz jailbreakli ise iOS 6ya kadar dönüş var
Nasıl yapılacağı ile ilgili bir bilgin var mi?Sanırım 8.4.1'e Dönüş Yapabiliyorsun
Beta 5 den sonra final gelmesi gerekmiyor mu?Beta 6 gelmiştir arkadaşlar küçük bir boyuta sahip. Bakalım ne gibi değişiklikler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?