800 tlye kadar tel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
800 tlye kadar tel
arkadaslar ben yeni bir telefon almak istiyorum ama o kadar cok secenek varki bi türlü karar veremiyorm
öncelikle bana tasarımı iyi bi telefon olacak gösterisi yüksük
menüleri kullanımı hızı iyi olacak daha cok ofice isleri icin yada internet icin kullanırım
ve en önemliside kisisellestirebilecegim bi telefon olmasını istiorm bu paraya böyle bir telefon alabilirmiyim tavsiyeleriniz nelerdir?
fiyat biraz oynayabilir yani 900de olabilir 600de o kadare önemli deil ama 800 ideal olur benim icin

Kerim.

Üye
İkinci el s2,wonder,ace2 bunlar olabilir.

aleranol

Üye
Çok temiz bir s2 bulabilirsen iyi olur. Ama eğer 0 dersen ace2 de gayet iyi bir telefon. Isteklerini karşılar

Konu Sahibi
bakalm daha arastırmadayım ne kadar cok cesit o kadar cok kafa karıstırıo ama 2.ele güvenmiyorum sıfır bakıorm

2 el temiz galaxy s2 al kardeşim temiz cihazlar var 700 800 liraya

amcalu1

Üye
S2 nin sıfırı 1100 lira zaten 2.ele bulaşma

alaStar

Üye
kardeş 600 tl ye 30 kasım da bim e lg optimus black gelecek piyasa fiyatı 850 tl o telefonu öneriyorum tasarımı iyi ics de alacak

Eğer kendine güveniyorsan kesinlikle temiz 2.nci el s2 bu fiyata alabileceğin en iyi cihaz s2 dir .

Bir tanıdık felan bul en temizinden 2.el Galaxy SII bulmaya calış

ege099

Üye
sony xperia p bir bakabilrsin isteklerini karşılar tasraım olarak çok harika bir telefon donanamıda çok iyi 4 inç ekran var 900-100 lira arasıda fiyatı var

Konu Sahibi
2. el degil arkadaslar sıfır almak istiyorm...
secenek gittikce cogalıo bi an önce almak istiorm ama bi yandanda pisman olmamak istiyorum
tercihler
xperia sola
xperia arc s
ace2
galaxy wonder
[h=1]atrix[/h]yeter artık arkadaslar bu gidise bi dur dein karsılastırma yapıorm internetten ya birinin islemcisi daha iyi ya digerinin kamerası ya digerinin görüntüsü ayrıntılı bi sekilde neden hangisi cevap acil lutfen yarn son noktayı koyacagım

alaStar

Üye

Kardeş ona sen bakıp karar vericeksin zaten bütün isteklerini karşılayan bir telefon bulamazsın hep bi yan eksik olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...