Kaptan Üye Negative' Alıntı: Herkese başarılar Oyumu açıklamamda bir sakınca yok, Canberk e verdim oyumu, nedeni ise doğal güzellik ve doğal mutluluk. Sanal değil. Mutluluğunuzun devamına inşallah . Genişletmek için tıkla ... aglaaglaaglaaglaben burdayken aglaaglaagla
Negative' Alıntı: Herkese başarılar Oyumu açıklamamda bir sakınca yok, Canberk e verdim oyumu, nedeni ise doğal güzellik ve doğal mutluluk. Sanal değil. Mutluluğunuzun devamına inşallah . Genişletmek için tıkla ... aglaaglaaglaaglaben burdayken aglaaglaagla
ALpeRenBuGRa Üye grp' Alıntı: herkese başarılar leiche ağır bastı ona verdim başka kimseyi tanımıyorumki Genişletmek için tıkla ... Tanıdığına Değil En Güzel Avatara Oy Verilmeli Bu Şekilde Düşünülerek Verilen Oylardan Ne Çıkar ki!!!
grp' Alıntı: herkese başarılar leiche ağır bastı ona verdim başka kimseyi tanımıyorumki Genişletmek için tıkla ... Tanıdığına Değil En Güzel Avatara Oy Verilmeli Bu Şekilde Düşünülerek Verilen Oylardan Ne Çıkar ki!!!
toprakumit Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Tanıdığına Değil En Güzel Avatara Oy Verilmeli Bu Şekilde Düşünülerek Verilen Oylardan Ne Çıkar ki!!! Genişletmek için tıkla ...
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Tanıdığına Değil En Güzel Avatara Oy Verilmeli Bu Şekilde Düşünülerek Verilen Oylardan Ne Çıkar ki!!! Genişletmek için tıkla ...
Nazy Üye .::THE_BoZKuRT::.' Alıntı: nazy ne yaptın öle sen aldın başını gittin. Genişletmek için tıkla ... ben değil yaww leiche ye bakadam fark atıyor
.::THE_BoZKuRT::.' Alıntı: nazy ne yaptın öle sen aldın başını gittin. Genişletmek için tıkla ... ben değil yaww leiche ye bakadam fark atıyor
BOZKURT Emekli Yönetici bu leiche de fazla olmaya başladı ha çağırın gelsin kafasını keselim oynamıyorum kardeşim
toprakumit Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: 0 Puanlarda 1. Olacağım Herhalde. Sondan 1.liğe Gidiyorum Bende Genişletmek için tıkla ...
ALpeRenBuGRa' Alıntı: 0 Puanlarda 1. Olacağım Herhalde. Sondan 1.liğe Gidiyorum Bende Genişletmek için tıkla ...
dumanxtr Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: 0 Puanlarda 1. Olacağım Herhalde. Sondan 1.liğe Gidiyorum Bende Genişletmek için tıkla ... ALpeRenBuGRa kaç gündür yamur altın da bekleye bekleye üşüttü sonunda
ALpeRenBuGRa' Alıntı: 0 Puanlarda 1. Olacağım Herhalde. Sondan 1.liğe Gidiyorum Bende Genişletmek için tıkla ... ALpeRenBuGRa kaç gündür yamur altın da bekleye bekleye üşüttü sonunda
toprakumit Üye .::THE_BoZKuRT::.' Alıntı: kullanırsın...bir dahaki bahara tabi Genişletmek için tıkla ... bidahaki bahara az kaldı
.::THE_BoZKuRT::.' Alıntı: kullanırsın...bir dahaki bahara tabi Genişletmek için tıkla ... bidahaki bahara az kaldı
Anıl Umut Emekli Yönetici oyum leiche ye gitsin bakalım güzel avatar ben yetişemedim katılamadım neyse bidahaki sefere......
ALpeRenBuGRa Üye Yağmurda Kalmamın Sebebi; Yağmurlu Bir Günde Görmüştüm Seni Üstünde Çubuklu Formalar Vardı Bir Anda Vuruldum Aşık Oldum Ben Hayatın Anlamı Beşiktaşsın Sen Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi Beşiktaştan Bizi Ayıramazki Kapalı Tribünler Loca Olsa da Renklerden Bizi Koparamaz ki Hala Yağmurdayım Yani BEŞİKTAŞK --------------- Ekleme --------------- Rakiplerim Alperkunes Ve Yusufucan
Yağmurda Kalmamın Sebebi; Yağmurlu Bir Günde Görmüştüm Seni Üstünde Çubuklu Formalar Vardı Bir Anda Vuruldum Aşık Oldum Ben Hayatın Anlamı Beşiktaşsın Sen Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi Beşiktaştan Bizi Ayıramazki Kapalı Tribünler Loca Olsa da Renklerden Bizi Koparamaz ki Hala Yağmurdayım Yani BEŞİKTAŞK --------------- Ekleme --------------- Rakiplerim Alperkunes Ve Yusufucan
leiche Emekli Yönetici bana oy verenlere teşekkür ederim ayrıca ali kardeşimede tşk ederim avatarımı o tasarladı