ben de katılıyorum
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Konu Sahibi deimos18' Alıntı: Katılmak İstiyorum . Genişletmek için tıkla ... Kurallara Uymadıgın gerekcesiyle katılımını yapamamakdayım..
deimos18' Alıntı: Katılmak İstiyorum . Genişletmek için tıkla ... Kurallara Uymadıgın gerekcesiyle katılımını yapamamakdayım..
ALpeRenBuGRa Üye Bende Katılayım --------------- Ekleme --------------- 7.si Yeni Bitmişti Hemen 8.sici Başladı.7.sinde 3. Olmuştum Bakalım Yeni Avatarımla Bu Kez Kaçıncı Olacağım
Bende Katılayım --------------- Ekleme --------------- 7.si Yeni Bitmişti Hemen 8.sici Başladı.7.sinde 3. Olmuştum Bakalım Yeni Avatarımla Bu Kez Kaçıncı Olacağım
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Konu Sahibi 9 Katılımcının Katılımı Gerceklişmiştir. ßunlar: 1.yusufucan 2.X-FURKAN 3.XMEN_43 4.by_bilinmez 5.dumanxtr 6.bardaktakiay 7.hellboy123 8.kyoman 9.caldere'dir. Hoş Geldiniz..!
9 Katılımcının Katılımı Gerceklişmiştir. ßunlar: 1.yusufucan 2.X-FURKAN 3.XMEN_43 4.by_bilinmez 5.dumanxtr 6.bardaktakiay 7.hellboy123 8.kyoman 9.caldere'dir. Hoş Geldiniz..!
ALpeRenBuGRa Üye Kişilerin Kendine Oy Vermeleri Yasak Olmalı Bence Bunu Kural Olarak Eklemek Lazım Diye Düşünüyorum
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Konu Sahibi kişileri kendine oy wermesi serbest kalsa daha ii deilmi nslsa 10gün acık kalacak yarısma
yusufucan Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Kişilerin Kendine Oy Vermeleri Yasak Olmalı Bence Bunu Kural Olarak Eklemek Lazım Diye Düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... eVet bencede Yasak Olması Lazım diyorum Ben
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Kişilerin Kendine Oy Vermeleri Yasak Olmalı Bence Bunu Kural Olarak Eklemek Lazım Diye Düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... eVet bencede Yasak Olması Lazım diyorum Ben
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Konu Sahibi yasak oslada aynı olmasasda herkez 1den baslayacak ama olabilir
ALpeRenBuGRa Üye Mantıklı Olanı Kişilerin Kendilerine Oy Vermemesidir. Ve Böyle Bir Kuralın Olmasıdır.