Arkadaşa kendi mantığından cevap yazdım. Bir telefondan kamera ve oyun performansı beklemek mantıklıdır bence. Yoksa mobil sistemler için o kadar oyun boşa yazılmadı herhalde..
kardeşim symbian^3 telefonu satarak yazık etmişsin ios android bada felan hepsi yalan symbian mobil işletim sisteminde eskiden gibi kraldir kral kalacak satarak yazık etmişsin.
kardeşim symbian^3 telefonu satarak yazık etmişsin ios android bada felan hepsi yalan symbian mobil işletim sisteminde eskiden gibi kraldir kral kalacak satarak yazık etmişsin.
Walla kardiş bende yılbaşından beridir C7 kullanırım, yüklemediğim halt kalmadı ama tel son derece stabil. Anlamadım şimdi seninkinde bi çalışan pro. ertesi gün şüphe ile açıyorum demişsin. Bugüne kadar 150'den fazla pro. yükledim. Çalışan her zaman çalıştı, çalışmayansa zaten hiç çalışmadı uyumlu olmadığından. ???
slm,ben yerinizde olsam sizdirilmis belleyi yüklemem,ileri geri baya bir hatalari olur artik orjinal yazilimin cikmasini bekle oda allah bilir nezam cikar,annayi yükledikte ha 1-2 ay icinde orjinali gelecek diye yükledik.