Anket 8.2'den Sonra Şarj Süreleri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
8.2'den Sonra Şarj Süreleri.
Cihazı ve şarj sürelerini yazalım arkadaşlar, bakalım kime yaramış kime yaramamış bu yazılım...

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz nedir hocam?

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
İphone 5s babacanım

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Gayet iyiymiş seninki :D

• Beğen
Tepkiler: shadow-mavi
_asabiii_

_asabiii_

Üye
Bende 8.1.2 sürümüne göre yarı yarıya Düşüş var siz nasıl alıyorsunuz bu sonuçları şaşırıyorum :(

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Eskiden 1 günü 4 saat ortalama kullanımla görebiliyordum şuan 8.2 de 10 saati zor görüyorum.siz 3G yi sadece kullandığınızdamı açıyorsunuz? Konum servislerim açık ancak sadece hava durumu Süreli açık diğerleri ya asla yada uygulamayı kullanırken açık şeklinde ve arkaplanda sadece 3-4 uygulama yenileme açık onlarda whatsapp face skype gerisi kapalı 1 yıldır aynı ancak 8.2 de yarıya düştü Kullanım bende

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Yakın zamanda sizlere bu konuda bilgi verecegim babacanlarım nasıl ince ayarlar yapıldığını nasıl kullanılır iphone bilgi vereceğim aslında herkesin bildiği şeyler ama bazen gözden kaçıyor ve 3g her zaman açık bende sadece bazen çeken yerler ve çekmeyen yerler var babacanlarım

sacid589

sacid589

Üye
İphone da şarz süresimi varmış günde seksen kere şarja takıyorum :birak::blush:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
8.2 ile bende şarj süresi biraz daha iyi cihaz 5s

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar acaba diyorum operatörle bir ilgisi olabilir mi bu şarj olayının 4g çalışmaları felan gibisinden 3G tırmalayıp telefon çekmemesi gibi bu yüzden batarya tükenmesi ? Benim hat Turkcell ve inanın 1 ay öncesine kadar heryerde Full çekiyordu şuan eskiden Full çeken yerlerde 2-3 Dişe Düşüyor ve net bir gidip bir geliyor ÇOĞU zaman Bağlantı problemi yasıyorum. Aynı sorundan muzdarip başka arkadaşlar varmı? Özellikle Turkcell kullanıp son ayda çekim gücü sinyal sorunu yaşayan ???

enterneoll

enterneoll

Üye
Tamamen 8.1.3'le aynı bende zaten 8.1.3 ile 8.2 'nin Ipad versiyonunda jb hariç fark yok -_-

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Yani telefonu kırmama ramak kaldı apple Güncellemelerle daha beter içine etti Herşeyin günde 3-4 sefer şarj eder oldum Bune ya

sacid589

sacid589

Üye
Arkadaşlar acaba diyorum operatörle bir ilgisi olabilir mi bu şarj olayının 4g çalışmaları felan gibisinden 3G tırmalayıp telefon çekmemesi gibi bu yüzden batarya tükenmesi ? Benim hat Turkcell ve inanın 1 ay öncesine kadar heryerde fu ll çekiyordu şuan eskiden fu ll çeken yerlerde 2-3 Dişe Düşüyor ve net bir gidip bir geliyor ÇOĞU zaman Bağlantı problemi yasıyorum. Aynı sorundan muzdarip başka arkadaşlar varmı? Özellikle Turkcell kullanıp son ayda çekim gücü sinyal sorunu yaşayan ???
Dediğin şey sanki bendede var usta

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Yani telefonu kırmama ramak kaldı apple Güncellemelerle daha beter içine etti Herşeyin günde 3-4 sefer şarj eder oldum Bune ya

Babacanım yukarda 8.2 ile şarj süresi ss attım ve hep oyun ve internet te gezen biri olarak şarj sürem iyi ve 3g de açık babacanım senin batarya sorunlu bence

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Ne yalan söliyim benim telefonda öyle, batarya değiştircez herhal

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
O zaman şöyle yapalım herkes yazsın günde 2 yada 3 kere şarjza yalanlar ben de ona göre bir ayarlama yaptırayım sizlere babacanlarım yine aynı sorunu yaparsanız ozaman batatyalarınızda sorun var demektir 5s kullananlar yazsın babacanlarım

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Hocam görünen Şu ki bu batarya problemi birçok kişide son güncellemelerden sonra ortaya çıkmış gibi görünüyor bataryalarda aynı anda herkeste problem olacağını düşünmüyorum. Bence ya yazılımsal bir sorun yada operatör Kaynaklı diye düşünüyorum. Yani idda edebilirim benim batarya performansım üzerine birçok 5S ulaşamazdı çevremdekilerden biliyorum.cok uygulama yüklü değildir telimde hele bataryayı öldürecek hiçbirşey yok oyun yok sadece gazeteler skype face var tek kullandığım whatsapp diğerleri sadece uygulama olarak yüklü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt