yusufabii
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu ülke bizim hainler giremez
7610 da ses yukseltme kodu war mı?
TESEKKURLER...
kardeş oyun mu bulamıyorsun??Ben hiç b şekilde oyun program hiş bişi n-bulamiyorum yardımcı olabilirmisiniz...)
selam fotmatlamasaydın sana sadece formatla derdim ama madem formatlayınca olmuyomecbur telefoncuya götüreceksin..ekrana nokia yazısı geliyor telefon açılmıyor defalarca formatladım
tabi yardımcı olurum bu linki tıkla..merhaba tema indirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz
arkadaşım oyunu açmıyor diyorsun ama nasıl bi uyarı alıyorsun doğru uygulamayı yüklediğinden emin isin?benim telefn çoğu 7610 oyunlarını açmıyor hatta hepsini de açmıyor diyebiliriz..bu sorunu nasıl çözeriz güzel bir şekilde açıklarsan sevinirim.. birde rica etsem 7610 için asphalt 4 yada 5 veya güzel grafikli araba yarışı oyunu linki verebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler...???
real footbal 2008 türkçe spiker oyununu açmıya ram boşaltılması lazım nasıl boşaltabiliriiz acele
telefonda Avi uzantılı bir video yu oynatmak istiyorum fakat video 1280x724 olduğu için açmıyor video yu telefon içinde pikselini düşürebilirmiyiz. yada bu tür büyük boyutlu videoları açan program varmı
slm tegmenıımbn 7610 kullanıyorumda hıc bır kulaklıgı desteklemıyor bazıları uyuyor ama tek taraftan ses gelıyo ayrıyettende telefonun hoperlorunden ses cıkıyor bunu duzeltmemım bı yolu varmı ....
real footbal 2008 türkçe spiker oyununu açmıya ram boşaltılması lazım nasıl boşaltabiliriiz acele
Hattının müşteri hizmetlerini arayıp kodunu öğrenebilirsin..Ama sorarken 7610 puk kodu diye sorma.Hattımın puk kodunu öğrenmek istiyorum de hemen sorunu çözerler....7610'un puk kodunu bilmiyorum
merhabalar bana türkçe dil kodu lazım acil yardımcı olabilirmisiniz ?
TÜRKÇE dil kodu derken anlamadım arkadaşım...açıklar misin...
zaten her telefonun bir GÜVENLIK KODU olurtelefonuma gùvenlik kodu koymak istiyorum nasil yapabilrim acklarmsnz...
Total video converter ile sorununu halledebilirsin..
Benım N70 imde de oluyordu..Versiyon güncelle veya format atmalısın..
Forumda ram boşaltıcı programlar var ama telefonu kapatıp aç ve sadece o oyuna gir..Bir de oyle dene bakalım...Olacağını düşünüyorum..
--------------- Ekleme ---------------
Hattının müşteri hizmetlerini arayıp kodunu öğrenebilirsin..Ama sorarken 7610 puk kodu diye sorma.Hattımın puk kodunu öğrenmek istiyorum de hemen sorunu çözerler....
Turkcell: 444 0 532 - 444 0 535 ( hazır kart ise )
Avea: 444 1 500
Vodafone: 444 0 542
Eğer türkçeleştirme işlemini yapmak için istiyorsan ki onun için istiyorsundur , çok zor bulunur hatta bulamayabilirsin..Ama şöyle bir yol var...Dil koduyla ilgilenmeden direk olarak türkçe firmware yi bul ve indir.Sonra Phoenix ile telefonuna flash at.
Bence daha kolay ve daha zahmetsiz..Kolay gelsin.
Hatta 7610 dil kodu isteyen arkadaşım buldum sana firmwareyi..Al burdan çek..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yapamazsan msn den yaz anlatım yaparım sana.. msn adresim : emre@sagofan.org
..
yüzbaşım sağolun.
Tek başına yetişemiyordum arkadaşlara.)
ya bende v4.0421.4 sürümü var güncellemek istiyorum ama yapamadım yardımcı olursan çok sevinirim
Selamlar Telefonum bir şekilde kitlendi bataryayı çıkardım taktım ondan sonra pin kodu bölümüne gelip kendi kendine resetleniyor cihaz format atamıyorum çünkü rehberimde çok önemli numaralar var onları yedeklemem gerekli ne yapabilirim acilen
Selamlar Telefonum bir şekilde kitlendi bataryayı çıkardım taktım ondan sonra pin kodu bölümüne gelip kendi kendine resetleniyor cihaz format atamıyorum çünkü rehberimde çok önemli numaralar var onları yedeklemem gerekli ne yapabilirim acilen
Bir telefoncuya götürüp durumunu anlatmalısın..Benim de yapacak birşeyim yok . Ama " yusufabii " nin dediklerini bir uygula istersen.Selamlar Telefonum bir şekilde kitlendi bataryayı çıkardım taktım ondan sonra pin kodu bölümüne gelip kendi kendine resetleniyor cihaz format atamıyorum çünkü rehberimde çok önemli numaralar var onları yedeklemem gerekli ne yapabilirim acilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?