701 kullananlar platformu

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA 701'İN SİZDE BIRAKTIĞI EN BÜYÜK ETKİ NEDİR?

• MÜKEMMEL BİRŞEY BU

Kullanılan: 76 43.9%
  • İHTİYACIMI KARŞILIYOR

Kullanılan: 68 39.3%
  • KEŞKE BAŞKA BİR CİHAZ ALSAYDIM

Kullanılan: 15 8.7%
  • TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI

Kullanılan: 22 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    173

ismailduger

Üye
selamlar qt destekli uygulamaları yüklerken hata alıyorum neden acaba telefonumda qt de yüklü

efeler12

efeler12

Üye
Ben 12 gün önce ümreden dönüşümde medineden aldım .şimdilik sorunsuz kullanıyorum bence tek eksiği şarjı 18 saat kadar gidiyor ben yoğun kullanan bir kullanıcıyım.en güzeli internete sorunsuz girebilmek yetersiz hafıza uyarısından kurtuldum.
Çok mu 3g kullanıyorsun acaba çünkü benim 2 gün gidiyor rahat

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yeni güncellme mi var bana mı öyle geldi

backwater

backwater

Üye
nerde ne gordun ki

andreoni

Üye
Güncelleme bilgisayardaki ovi suit e geldi. Cihazda yok..

andreoni

Üye
Valla ne güncellemesi bilmiyorum. 2-3 gün önce telefonu bağladığımda ovi çalıştı ve güncelleme uyarısı verdi yaptım bende. Bilgisayardaki suit ama telefondaki değil.

Dün akşam da cihazda güncelleme var mı diye baktım CNN International gelmiş.

atayavuz1907

Üye
evt yeni ufak güncellemeleri var sistem güncellemesi yok şuan

melgu

Üye
merhaba arkadaşlar. telefona ugulama yüklerken nereye yüklemek istediğimi sormadan direk depo hafızaya yüklüyor. ben uygulamaları sonradan aldığım hafıza kartına yüklemek istiyorum. nasıl yapabilirim?

luckysleven

luckysleven

Üye
markette alttaki kafa resmine basip yukleme tercihlerinden ayar yapabilirsin

asigsasi

asigsasi

Üye
merhaba arkadaşlar. telefona ugulama yüklerken nereye yüklemek istediğimi sormadan direk depo hafızaya yüklüyor. ben uygulamaları sonradan aldığım hafıza kartına yüklemek istiyorum. nasıl yapabilirim?

yükleme dosyaları hafıza kartında dursun fakat uygulamayı yüklerken depo hafızası daha güvenlidir

melgu

Üye
Teşekkürler....

ugur7

ugur7

Üye
Telefonu bu hafta alıyorum epey bi araştırdım çok heyecanlandım şimdi :)

aliosman166

aliosman166

Üye
5800 gibi ikide bir hafıza dolu diyerek ram sıkıntısı yaşatmıyorsa tamamdır :D bide facebook un bilgisayar sitesine girebilirse süper olmuş demektir :)

asigsasi

asigsasi

Üye
5800 gibi ikide bir hafıza dolu diyerek ram sıkıntısı yaşatmıyorsa tamamdır :D bide facebook un bilgisayar sitesine girebilirse süper olmuş demektir :)

ben alalı 4ay oldu ve bir ton uygulama hd oyun yüklü ve bir kere hafıza dolu uyarısı yapmadı

ugur7

ugur7

Üye

ben alalı 4ay oldu ve bir ton uygulama hd oyun yüklü ve bir kere hafıza dolu uyarısı yapmadı

Bi yerde okumuştum hafıza kartı takınca donma yapıyomuş? Bi bilgi var mı bu konuyla ilgili

aliosman166

aliosman166

Üye

peki internet performansı nasıl? hızlı ve sorunsuz bir şekilde açabiliyor mu siteleri?

ugur7

ugur7

Üye
@aliosman ben internette gördüm tarayıcısı fp1 güncellemesiyle mükemmel oluyor ben korktuğum (internette çok fazla dolanan biri olarak) inş şarjı iyi gider.Bu hafta alıyorum hadi hayırlısı...Renk konusunda kararsızım ama siyah daha bi ağır duruyor sanki .

Takipçi Satın Al

Üst Alt