Çok mu 3g kullanıyorsun acaba çünkü benim 2 gün gidiyor rahatBen 12 gün önce ümreden dönüşümde medineden aldım .şimdilik sorunsuz kullanıyorum bence tek eksiği şarjı 18 saat kadar gidiyor ben yoğun kullanan bir kullanıcıyım.en güzeli internete sorunsuz girebilmek yetersiz hafıza uyarısından kurtuldum.
selamlar qt destekli uygulamaları yüklerken hata alıyorum neden acaba telefonumda qt de yüklü
kardeşim mesaj kutun dolmuş pm atılmıyor.
Güncelleme bilgisayardaki ovi suit e geldi. Cihazda yok..
merhaba arkadaşlar. telefona ugulama yüklerken nereye yüklemek istediğimi sormadan direk depo hafızaya yüklüyor. ben uygulamaları sonradan aldığım hafıza kartına yüklemek istiyorum. nasıl yapabilirim?
5800 gibi ikide bir hafıza dolu diyerek ram sıkıntısı yaşatmıyorsa tamamdırbide facebook un bilgisayar sitesine girebilirse süper olmuş demektir
![]()
ben alalı 4ay oldu ve bir ton uygulama hd oyun yüklü ve bir kere hafıza dolu uyarısı yapmadı
peki internet performansı nasıl? hızlı ve sorunsuz bir şekilde açabiliyor mu siteleri?
ben alalı 4ay oldu ve bir ton uygulama hd oyun yüklü ve bir kere hafıza dolu uyarısı yapmadı