701 kullananlar platformu

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA 701'İN SİZDE BIRAKTIĞI EN BÜYÜK ETKİ NEDİR?

• MÜKEMMEL BİRŞEY BU

Kullanılan: 76 43.9%
  • İHTİYACIMI KARŞILIYOR

Kullanılan: 68 39.3%
  • KEŞKE BAŞKA BİR CİHAZ ALSAYDIM

Kullanılan: 15 8.7%
  • TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI

Kullanılan: 22 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    173

andreoni

Üye
İşler yoğun biraz foruma bakma fırsatım olmadı. Bende cihazı çok kurcalarım ve 701 de sistem dosyaları ile uğraşırken sistemin çökmesini becerdim :) Cihaz hiç açılmıyordu. Nokia yı aradım servise gönderin dediler. Sonra internette araştırdım hard format attım açıldı. Google da aratırsın şu an hatırlamıyorum sadece aklımda kaldığı kadarıyla yazıcam. Önceki yazılan hard format yanlış.

Nokia 701 için hard format şu şekilde: Telefon kapalıyken ortadaki beyaz menü tuşu, kamera tuşu, ses kısma tuşu ve açma kapama tuşuna basılı tutun. Pin kodu sorana kadar da bekleyin. Ondan sonra pin kodunu girin tamamdır.

Eğer fp1 güncellemesi yaptıysan son haliyle gelecektir telefon. Tabi duvar kağıtları, mağaza falan gelmeyecektir. Niye demeye gerek yok çünkü hard format yapılması istenmeyen bir işlemdir Nokia tarafından.

Ovi yüklenemez bu durumda ancak yine maxicep te aratın çözümü var. Ufak bi program yükledikten sonra yüklenebiliyor. Ben 3 kere hard format attım şu an hiçbir eksiği yok cihazın canavar gibi çalışıyor. Her uygulamayı da yükleyebiliyorum. Android niye almadım hala demiyorum. 2 aydır kullanıyorum hem çok memnunum hem herkesi hayran bırakıyorum. Çok çok üstün bir cihaz istiyorsan öyle otofokuslar falan Lumia serisini bekle derim. Ve ayrıca bilmeden yazmayalım araştıralım öyle yazalım. Sürekli uygulama yok, destek yok falan deniyor. O eskidendi arkadaşlar artık destek te var oyunda uygulamada. Benim acil telefon almam gerektiği için bekleyemedim. Ama 2 ay araştırdım ve piyasadaki en iyi cihazı aldım (Her yönüyle Nokia 701). Hack olayınıda iki dk da yapınca daha bi harika oldu cihaz. S2 alınmaz şu an hele ki S3 çıkacaksa. Sen şu an gidip iphone 4 alırmısın ? Ucuzladı da.. Ben almam şahsen.

Bir önerimde şu cihaz alırken artık dokunmatik kullanıyoruz. Alacağınız cihazın ekranına bakın pürüzlü olmasın buzlu gibi. Kullanımda rahatsız ediyor(Samsung Note). 2.000 TL vericen sonra niye 701 in ekranın gibi kaymıyo elim diycen. Bide Samsung Note ta pottery oynadım 701 de ince detayına kadar yapıyorsun ama Note ta bu olmuyor. Şekil vermek istediğin yeri bir türlü yapamıyorsun. Ekran devasa ama kullanım çok iyi değil. Amoled ekran olduğu için kalın ve 701 deki gibi her dokunuşunuza yanıt vermiyor. 2013 yılına yetiştirmeye çalışıyorlar amoledin ince halini henüz yapılmadı. C6-01 de var bende onda da aynı sorun var. Ekrana resmen bastırmanız gerekiyo bazen. Hatta basıyorsunuz bastığınıza dair ikon mavi oluyor ancak menüye girmiyor. Tam algılamıyor çünkü. Nokia 701 de ise bazen elimi ekranın üstünde tutuyorum dokunmadan o zaman bile algılayabiliyor. Lumia serileri de amoled ekran olacağı için tahminimce dokunmatiği 701 kadar iyi olmayacaktır. Cihazın ekran parlaklığı o yüzden 1000 nit. Lcd soluktur biraz. İyice araştırmak lazım ;)

duman61

duman61

Üye
FP1 i yükledikten sonra telefonda ara ara ısınmalar meydana geliyor nedeni ne olabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne yaparken ısınıyor

---------- Eklendi @ 14:02:54 ---------- Yazıldı @ 14:02:25 ----------

Ayrıca ısınması normal işlemci yükseltildi.

• Beğen
Tepkiler: andreoni
asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşlar birşey soracam eskiden bir program yükledikten sonra onun ileride bir üst versiyonu çıkınca programı yüklerken ışte şu sürüm değiştirilsinmi diye sorardı artık sormuyor sizedede böyle mi fp 1 güncellemesinden sonra mı böyle oldu acab

jakabey

Üye
arkadaşlar benim aklıma takılan birşey var uzun zamandır yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım birçok program var yüklemek istediğim fakat telefonum hackli değil ve ben daha önce hiç telefonumu hacklemedim bu yüzden çekiniyorum hacklemeye maalesef bir de bazı programlar signed değil o yüzden de bu programlar içimde uhde olarak kalıyor şu hack olayını bana biri telefonu hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatabilirmi bir de hacklemelimiyim telefonu bir zararı olur mu ben birazcık maymun iştahlıyım :) kurup beğenmezsem silerim hemen bu sırada virüs falan kaparmı ne yapayım şimdiden teşekkür ederim saygılarımla

luckysleven

luckysleven

Üye
arkadaşlar benim aklıma takılan birşey var uzun zamandır yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım birçok program var yüklemek istediğim fakat telefonum hackli değil ve ben daha önce hiç telefonumu hacklemedim bu yüzden çekiniyorum hacklemeye maalesef bir de bazı programlar signed değil o yüzden de bu programlar içimde uhde olarak kalıyor şu hack olayını bana biri telefonu hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatabilirmi bir de hacklemelimiyim telefonu bir zararı olur mu ben birazcık maymun iştahlıyım :) kurup beğenmezsem silerim hemen bu sırada virüs falan kaparmı ne yapayım şimdiden teşekkür ederim saygılarımla

valla hocam benimde ilk nokia telefonum hiç anlamazdım hack işlerinden falan hatta nasıl yapıldığını her okuduğumda vazgeçerdim .. birgün gaza geldim hackledim hiç bir sıkıntı olmadı tam tersi dediğin gibi bir çok uygulama kurabildim ve telefondan keyif aldım. Ama fp1 güncellemesinden sonra hack iptal oldu şimdide dediklerine göre fp1 için sağlıklı bir hack yöntemi yokmuş o yüzden hiç bulaşmadım birinin çıkıp %100 sağlıklı bir yöntem göstermesini bekliyorum ama dediğim gibi bir zararı yok hacklemenin :oke:

edit: virüs kapacağını sanmıyorum .. ben android kullanırken rom üzerine rom atardım haliyle bütün sistem müdahaleye açık hale gelirdi onda virüs kapmadıysam bunda 1 hackleme ile kapacağını sanmıyorum ki hackledikten sonra bir yerden bir şey yapıyorduk güvenlik amaçlı da ne olduğunu unuttum : ) anlatım konusunun en altında yazıyordu .. Birde şimdi uygulama kurarken dikkat güvenilir değil falan filan uyarıları çıkıyor ekranda ben devam deyip kuruyorum şimdiye kadar bir şey olmadı : )

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
symbian androide göre çok daha güvenli hacksizken virüs girmez hackliyken ihtimal olur ama pek rastlamadım dosyaları güvenilir bi yerden edinirsen bişey olmaz.

efeler12

efeler12

Üye
fp1 de hack yöntemi aynı eskisi gibi bir fark yok

luckysleven

luckysleven

Üye
aynı diyorlarda kaç yerde denk geldim ya telefonda sorunlar çıkmış yada yöntem işe yaramıyormuş .. hatta bende denedim en sonuna kadar geldim ama o 2 dosya üzerinde işlem yapamadım not exist miydi neydi o hatayı verdi

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşlar birşey soracam eskiden bir program yükledikten sonra onun ileride bir üst versiyonu çıkınca programı yüklerken ışte şu sürüm değiştirilsinmi diye sorardı artık sormuyor sizedede böyle mi fp 1 güncellemesinden sonra mı böyle oldu acaba
bu soruya cevap varmı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
programın güncelleme ayarlarıyla alakalı olabilir.

asigsasi

asigsasi

Üye
program güncelleme ayarımı var

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bazı programlar güncelleme olunca direk gösteriyor ayarlardan güncellemeleri oto kontrol et aktif yaparsan

slm5288

Üye
Ben 12 gün önce ümreden dönüşümde medineden aldım .şimdilik sorunsuz kullanıyorum bence tek eksiği şarjı 18 saat kadar gidiyor ben yoğun kullanan bir kullanıcıyım.en güzeli internete sorunsuz girebilmek yetersiz hafıza uyarısından kurtuldum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben 12 gün önce ümreden dönüşümde medineden aldım .şimdilik sorunsuz kullanıyorum bence tek eksiği şarjı 18 saat kadar gidiyor ben yoğun kullanan bir kullanıcıyım.en güzeli internete sorunsuz girebilmek yetersiz hafıza uyarısından kurtuldum.

şarj yetmez mi 18 saat hocam arada uyu beya :) tamamen şaka yanlış anlaşılmasın :)

duman61

duman61

Üye
Battery monitor yükledim şarja takınca yüzde yüz dolmuyor ekranda 96 sı dolu gözüküyor neden olabilir beyler?

arslanla

arslanla

Üye
teşekkürler

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaşlar fp1 için hala sağlıklı bir hack yöntemi çıkmadı mı ? yada sorunsuz hackleyip nasıl yaptığını anlatacak biri yok mu ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt