701 kullananlar platformu

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA 701'İN SİZDE BIRAKTIĞI EN BÜYÜK ETKİ NEDİR?

• MÜKEMMEL BİRŞEY BU

Kullanılan: 76 43.9%
  • İHTİYACIMI KARŞILIYOR

Kullanılan: 68 39.3%
  • KEŞKE BAŞKA BİR CİHAZ ALSAYDIM

Kullanılan: 15 8.7%
  • TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI

Kullanılan: 22 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    173
ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
sağol.birde telefon karşılaştırmada şu site çok işime yaradı:)

luckysleven

luckysleven

Üye
sağol.birde telefon karşılaştırmada şu site çok işime yaradı:)

bu siteler pek sağlıklı bilgiler vermiyor zaten 701 e amoled ekran demiş : ) en garantisi herhangi bir markete gidip 10-15 dakika kurcala ama s2 işini çok rahat görür hele ki ilk defa android kullanan biri için karışık bile gelir ama bütçen sıfır cihaz alacak cinstense nexusada bak derim

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
bu siteler pek sağlıklı bilgiler vermiyor zaten 701 e amoled ekran demiş : ) en garantisi herhangi bir markete gidip 10-15 dakika kurcala ama s2 işini çok rahat görür hele ki ilk defa android kullanan biri için karışık bile gelir ama bütçen sıfır cihaz alacak cinstense nexusada bak derim
teşekkürler. baktım ona da s2 yeter bana diye düşünüyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ilk defa android kullanıyorsan s2 karışık bile gelir

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
evet ilk olacak. aslında lumiaları bekliyordum onlardan ses yok. birde fiyat olarak pahalı olacak deniyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
s2 alacağın fiyata lumia800 rahat alırsın.. S2 ne kadar şuan?

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
1500 civarı. ama s2 çift çekirdek ,işlemcili ve ekranı daha büyük:))

---------- Eklendi @ 14:23:39 ---------- Yazıldı @ 14:22:07 ----------

1500 civarı. ama s2 çift çekirdek ,işlemcili ve ekranı daha büyük:))
birde lumia nın türkiyeye ne zaman geleceği şüpheli? tabii birde windows phone için herkes uygulama fakiri diyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
2 ay bekle lumia 900 al o fiyata çift çekirdek olması çok işini görmez önemli olan stabilite ve lumia900 harika videolarda görebilirsin ve 4.3 ekranı var

---------- Eklendi @ 14:25:00 ---------- Yazıldı @ 14:23:54 ----------

uygulama fakiri değil mağaza 10000 oldu bile hergün yeni ve kullanılır uygulamalar çıkıyor forumun wp bölümüne bakarsan görürsün

---------- Eklendi @ 14:27:00 ---------- Yazıldı @ 14:25:00 ----------

Windows Phone Oyun

Windows Phone Uygulama oyunlara iyi bak özellikle

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
lumia 900 ü 1500 e vermezler:( gibi geliyo bana. ben fiyat olarak lumia 800 ü 1200-1500 bandında lumia 900ü ise 1700-2500 bandında bir fiyatla göreceğimizi düşünüyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben şahsen s2 alacağıma 800 alırım tabi karar senin bişey diyemem

ANIL

ANIL

Admin
s2yi hiç düşünme bence s3 gelicek.. ilk tercihin lumia olmalı bencede..

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Ben işletim sistemlerini elbiselere benzetiyorum. kimisi hazır elbise gibiler ( android, windowsphone) kimileri ise özel dikim ( ios, symbian, bada) gibi. nasıl haır elbiseler vücuda tam oturmuyorsa hazır işletim sistemleride tam oturmuyorlar cihazlara. o yüzden ben ios yada symbian işletim sistemlerinini hazır işletim sistemlerine göre daha stabil olduklarını düşünüyorum. Ama symbian bana artık heyecan vermiyor çünkü tüm formlarını kullandım. artık farklı birşey kullanmak istiyorum. ios güzel ama iphoneler donanımlarına göre çok pahalıya satılıyorlar. windowsphone yeni bir işletim sistemi ve türkiyede satışı yok henüz. geriye android kalıyo. biliyorum androidde çoğu program sadece çöp değeri taşıyor ama denemekten de alamıyorum.profesyonel telefon kullanıcısı olarak ucuz androidlerin beni kesmeyeceğine eminim. o yüzden s2 ye niyetlendim ama s3 ün çıkmasını bekliyorum. çünkü s3 çıkınca s2 nin fiyatı düşecektir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlısı diyelim ne diyelim karar senin kardeşim

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
bu arada 701 e yazılm yüklenmek üzere kvk ya bıraktım hala ses yok. cumartesi açık oluyo orası ama nedense ses çıkmadı. bu yazılım yükleme bu kadar zor mu:)))

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bilerek bekletiyolar en az 1 gece gidiş bi gece gelişte kargoda kalıyo

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
samsuna bıraktımyaılım burada yüklenmmiyor mı? istanbula mı gidiyo direk

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
orda servis varsa orda yapılır yoksa en yakın ile gider

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
var ama cuma sabah verdim hala ses yok. verdikleri zarfın üstündeki numarayı cihaz takibe yazıyorum hiçbir bilgi çıkmıyo. oraya bile giiş olmamış

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kargodadır haftasonu da girdi araya.. Pazartesi görünür.

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bu hafta 2700 ile başbaşayım. :( dookunmatikten sonra insanın elide gözüde zor alışıyor buna:) ekran küçücük tuşlar sinir bozucu

Takipçi Satın Al

Üst Alt