6630'a 1GB hafıza kartı olurmu????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kafkas_3636

kafkas_3636

Üye
1 gb olur farkeden bişe olmaz yalnız agır programlar atma istersen hepsini mp3 doldur....

bestdrummer

Üye
ben aldım kingston 1 gb gayet iyi sadece galeride onizlemeerde yavaşlık veriyor ama sadece kartı ilk taktığınızda onun dişinda sorun yok

Suemer

Suemer

Üye
Kardes bende de vardi. 1 GB-karti hemde iyi calisiyodu.
Selamlar.

perfectlover

Üye
Olur. Ama biraz yavaşlaması normaldir.

rayza

Üye
1GB RS DV MMC kart gayet güzel çalışıyor.. lakin az miktan yavaşlama olacaktır kart hafızası doldukça..

aziz_joe

aziz_joe

Üye
dual voltage olursa hiç bi sorun çıkmıyor

headshuter

Üye
kardeşim bende 1gb kingstone var paşalar gibi kullanıyom ve 15 mb boş yer kaldı daha hala kasmıyo ben şimdi 2 gbalmayı düşünüyom bişeyolmazzzzzzzzz telefonum 6630:)

alpaslan27

Üye
arkadasım 6630 a 1gb kart aldım kullanılıyo ama galeride resimleri dosyalar haline getirince tlf. cok ama cok yavaslıyo saniye olarak hesapladıgımda 1 dk yı buluyor birazda mp3 atınca acılması işkenceye dönüşüyor aynı problem 6680 de de oluyor sen 512mb den fazlasını alma......

HaYTo

HaYTo

Üye
Ben 1 seneden fazla kullandım hıc bır problemde gormedım wallaha :D superde oluyor
suan n70 kullanıyorum ama 1gb mmc ile dandık serefsız telefon ayar edıyo benı :D ya n73 yada 6630 :D

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Yavaşlaması gayet normaldir.

iceberg01

iceberg01

Üye
bende 512kingston almıştım tel görmemişti sonra dv-rs aldım onu gördü:spr

mahirmete

mahirmete

Üye
bende de 6680 ve 1gb kart var.. Daha yeni o yüzden bişi diyemicm ama kartı 30 ytl ye aldıım için verim beklemiyorum açıkçası :D

cmrt

Üye
kardeş 1gb hafıza kartını 6630a takınca tel biraz yavaşlıyo görüntüde yavaşlama oluyor
:yuru

Exalans

Exalans

Üye
tamam beyler heralde 53 tane cevap arkadaşın sorununu halletmiştir konu kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt