6630'a 1GB hafıza kartı olurmu????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mektup55555

Üye
    Konu Sahibi
6630'a 1GB hafıza kartı olurmu????
Arkadaşlar,yaklaşık 6 aydır nokia 6630 tel kullanıyorum!!Takdir edersinizki,artık 64mb yetmiyor!!Şimdi sorum şu;ben bu tele 1GB hafıza kartı almak istiyorum!!! Sizce 1GB kart bu tele uyumlumu?Sorunsuz kullanabilirmiyim!!Eğer kullanan arkadaşlarda varsa lütfen kartın tam markasını ve sorun yaşıyorlarsa ne olduğunu yazabilirmi???Teşekkürler... AAA bide hatırlıyorsanız kartı nekadara almıştınız!!! :yardim:

ghost_ysw

ghost_ysw

Üye
arkadasım nokia en fazla 512 mb takabilirsiniz diyoo biliyosun.... ama 1 gb yide calıstırır fakat fazla verim almazsın bence... ben 256 kullanıyorum.. gayet yetiyooo... ama 512 keser seni... bence 512 al... ben kingstone mmc kullanıyorum... digerlerine gore daha pahalı ama hic bi sorun cıkarmadı... 49 ytl ye almıstım....

ocu77

ocu77

Üye
al kardeş gönül rahatlığıyla kullan..benim arkadaş aldı 1 gb. hiçbir problem yok..220 mhz cpu var o alette..:good:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
6630, 1GB hafıza kartı destekliyor da, kart dolunca telefonda yavaşlama gerçekleşir..

Marka olarak Kingston veya Sandisk öneririm, tahminen 90 YTL gibi bir fiyatı vardır..

mektup55555

Üye
    Konu Sahibi
Hııı,tamam teşekkürler!!o yavaşlama sorununu bende duymuştum!!!Biraz daha araştırıp şansımı deniyecem!!! bu arada aranızda kendi kullanan varmı (1GB)

Exalans

Exalans

Üye
6630 da kladırmazsa 1gb yi nokia ya hiç yaklaştırmayalu kartları

Lion Heart

Lion Heart

Üye
1 gb diye biliyorum...

curtaincal_eminem

Üye
hiç bişi olmaz yaa.1 gb aldım ben .6600 kullanıyorum .ama dosyalara galeriden girmiyorum onun yerine profilmail diye dosya yönetici program var onu kullanıyorum.

odin

Üye
1gb kart 6600'da sorunsuz çalışıosa 6630'da hiç sorun çıkarmamalı =) ama tabi dosyalara galeriden girmemek lazım yavaşlama oluo çünkü. ayrıca istanbul'da hafıza kartları ucuzladı, ben doğubank'ta 30milyona pq1 (iyi markadır, ben 256mb lıını kullanıom, sorunsuz) 512mb hafıza kartı buldum. fiyatı uygundur bence 1gb kartın.

giantic88

Üye
ben şu anda 512 kullanıyorum ve mp3 dinleme hastası olduğum için bana 512 bile yetmiyor... yani şunu demek istiyorum.. eğer 1 gb'ı destekliyorsa ve sen de kesinlikle kart almaya karar verdiysen almışken 1 gb al...

mektup55555

Üye
    Konu Sahibi
:good: bugün 1gb kartı aldım sonunda!!Şimdilik hiç bi sorun yok!!Ama kart doldukca ne olur bilmem!!Daha sonrada dolu halini deneyip yazırım!!!Yorumlar için çok teşekkürler!!!Bu arada almak isteyen olursa kart kingston 1gb DV-RSMMC 68 ytlye 5 taksite aldım!!!

Treable

Treable

Üye
1 gb kart alıpta o mükemmel 220 mhz gücündeki telefonu perişan etmenin ne manası var. yakında herkes 6630'a benzeyen o müthiş makinelerden birini alır nasılsa sabredin en fazla 256 mb alın. ben her 3'ü de denedim. yani256,512,1024

en iyi hız 256 da var 187 mhz ile
512 kartta en iyi hız 165 mhz
1024 te ise en iyi hız (daha %10 u dolu olan kart için) 105 mhz

kendinize yazık etmeyin.

grkn

Üye
arkadaşlar kadıköyde çoğu telefoncuda 1gb kingston 40 ytl.arkadaşta 6630 var sorunsuz çalışıyo..yavaşlama olurmu diye full yükledik resim mp3 prog falan banamısın demedi..gönül rahatlığıyla alabilirsin....

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
bence 1gb iyi bende 6630 vardı çalıştırıyodu kasmadan

tantini

tantini

Üye
lafi bile olmaz,,, 8ay oldu 1gb kart kullaniyorum 6680 de, kac defa doldu bosaldi-herhangibi sorun yasamadim(kasma,kitlenme,acilmama...) sonuna kadar tavsiye... 2gb da yoldadir... onu da tavsiye ederim:cooll:

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
en son kaç gb destekliyo 6630

mektup55555

Üye
    Konu Sahibi
eveeet kart dolson diye mp3 ,ngage, program ,film filan attım!!!670 mb dolu gözüküyor!!Hala tıkır tıkır sorunsuz çalışıyor....

tantini

tantini

Üye
sanirim RS-DV-MMC kac gb akadar cikarsa okadarini destekler:ehe:

y_murat

Üye
benim 512 var hiç sorun yok bence 512 al 1 gb' ı ne yapacaksın ben bunu bile dolduramıyorum. ama ben dudum 6630 1 gb destekliyor. ben istanbuldan kingston marka 512 aldım kullanıyorum 27 ytl ye aldım.:pro:

kafkas_3636

kafkas_3636

Üye
ben su anda 512 kullanıyorum ama arkadasım 1 gb kullanıyo mp3 atın ca yavaşlamıyo ama program atınca telefon kasıyo....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt