6630'a 1GB hafıza kartı olurmu????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eltu

eltu

Üye
EN ÜSTTEN 2 ARKADAŞA YANİ ghost_ysw arkadaşa canı gönülden katılıyorum
saygılar.........

G_Unit

G_Unit

Üye
6630 1 gb kaldırmaz 512 ideal

erdemefe

erdemefe

Üye
6630 dv olduktan sonra 2 gbta kadar çalıştırır

kacak1433

Üye
kardes bende 6680 var 1 gb havıza kartıyla bir harika tavsiye ederim

elusive

elusive

Üye
kardes ben n70 telefonumda kullaniyorum. hiç sorun olmuyo sanirim 6630 unda 220mhz hizi var. kasmaz bence.

elusive

elusive

Üye
ben im onerim 1gb dv rs mmc kingston alman. ben kullanıyorum ve cok memnunum. baska dandirik marka alirsan kasar makinani benden solmesi. nerden mi biliyom? denedim :)

Treable

Treable

Üye
kafkas_3636' Alıntı:
ben su anda 512 kullanıyorum ama arkadasım 1 gb kullanıyo mp3 atın ca yavaşlamıyo ama program atınca telefon kasıyo....

ne yaptımsa ne ettimse bir türlü kendime hakim olamıyorum.

evet arkadaş en sonunda söyleyeceğim galiba. "sana katılıyorummmm."

Treable

Treable

Üye
Donnie Darko' Alıntı:
6630 1 gb kaldırmaz 512 ideal

bi bilsen ki ne kadar haklısın.

dosyaların sayısı önemli arkadaşlar boyutu değil. mesela 2 tane 500 mb lik bişey koyarsan 6630 uçarak kullanır. ama 1000 tane 1 mb at ve de attığın klasöre girmeyi dene de, bi bak başına ne geliyor.

yani arkadaşlar kaldırmıyor derken onu kastediyoruz.

aynı şeye benziyor. murat 124'e mercedes motoru atmak gibi. 100'ün üzerine çıkınca araba patlamaz mı? bu da onun gibi bişi.

hele hele attığın programsa illet bişi. tam olarak fikisss bir durum söz konusu.
oki tşkler...

..::MAFIA::..

Üye
6630 40 gb tak banamasın demez çünkü onda v12 mercedes motoruna eş işlemci var :cooll: :cooll: :alkis2: :alkis2: :gun1:

Treable

Treable

Üye
mustafa_tufekci' Alıntı:
6630 40 gb tak banamasın demez çünkü onda v12 mercedes motoruna eş işlemci var :cooll: :cooll: :alkis2: :alkis2: :gun1:

oldu mu hacı. hepsi hepsi 220 mhz bu;ne yaptın .

2 GB hafıza da bile PC'ler kasıyoken, 220 Mhz telefona günah ya.

mesela ben bilg programcısıyım. 6630 u ne hale getirdiğimi görsen 6630 a adeta hayran olursun. o ayrı bi konu da, e valla gerçekten telefon bazen gömülüyo. bu da bi gerçek.

paylaşımın için tşkler... (ayrıca fikir ayrılıklarına bayılıyorum. ki: insan çok şey öğreniyor.)

elusive

elusive

Üye
ne yaptın mesela telefonuna kardes? bende bilgisayar prgcısıyım da merak ettim :)

Üye
walla eğer bizede telini anlatırsan seviniriz paylaşım güzzeldir

Treable

Treable

Üye
elusive' Alıntı:
ne yaptın mesela telefonuna kardes? bende bilgisayar prgcısıyım da merak ettim :)

s60 seri işletim sistemine uyumlu halde vb kodları ile daha önce menüde bulunmayan bir çok özelliğe ses ekleme komutları geliştirdim.

vs vs vs programlar ve eklentiler koydum.

ya bilirsin işe telefon mükemmel bir halde. benim ne istediğim varsa hepsi içinde.

nerden mezunsun ? (ben YYÜ)

bir ara senin için hepsini ayrıntılı olarak yaıp, paylaşacağım. meslektaşım. tşkler...

Treable

Treable

Üye
mustafa_tufekci' Alıntı:
walla eğer bizede telini anlatırsan seviniriz paylaşım güzzeldir

başım üstüne. ha bu arada başım dedimde ya başım hakkaten çok feci ağrıyor. :horse:

ekleyeceğim saygılar.

marcus7775

marcus7775

Üye
bende yaklaşık 1 yıldır 6630 kullanıyorum benim kart 512 lik ama çok kasıyo yaklaşık 100 adet mp3 ve komple bir film var hafızada ayrıyetten diğer dosyalar resim vs. ama kasıyo ben 29 ytlye almıştım marka falan uyduruk anlıyacağınız pek paraya kıyamadım neyse bu kasma problemi sizce hafıza kartının kalitesizliğindenmi kaynaklı hazır böle bi konu açılmışke sorayım dedim şmdiden teşekkürler....

tantini

tantini

Üye
ewt ya, nasi programlar yazdin ole? bende merak ettim telefonunu... gelistirelim bizde ole kalmasin de mi? madem war s60 gibi esnek isletimceimiz? yardimci olun yani biliyorsaniz ;):) benmde 21inde sinawim war programlama C :S symbian yazamam de mi onla? :)

main()
int .sis
for(1gb:P);
printf("enbüyk s60:P");

return 0;:ehe::ah::bilmem:

kalicam galiba... :aglaa:

Treable

Treable

Üye
tantini' Alıntı:
ewt ya, nasi programlar yazdin ole? bende merak ettim telefonunu... gelistirelim bizde ole kalmasin de mi? madem war s60 gibi esnek isletimceimiz? yardimci olun yani biliyorsaniz ;):) benmde 21inde sinawim war programlama C :S symbian yazamam de mi onla? :)

main()
int .sis
for(1gb:P);
printf("enbüyk s60:P");

return 0;:ehe::ah::bilmem:

kalicam galiba... :aglaa:

ya program yazmanın sonu nedir biliyormusunuz.

hayal gücünüz biter oda :)

elbette yazılabilir. hatta biraz abartayım ama assembly bile kullanılabilir ? (gerçi buna bende pek inanmadım ama bak kendime bir iş daha buldum hemen denemelere başlayayım bu fikri verdiğin için teşekkürler.)

bu arada main in yanlış döngün yok ki bitirmişsin olayı. tanımlaman da yok. geçersin ya başarılar sana.

Treable

Treable

Üye
marcus7775' Alıntı:
bende yaklaşık 1 yıldır 6630 kullanıyorum benim kart 512 lik ama çok kasıyo yaklaşık 100 adet mp3 ve komple bir film var hafızada ayrıyetten diğer dosyalar resim vs. ama kasıyo ben 29 ytlye almıştım marka falan uyduruk anlıyacağınız pek paraya kıyamadım neyse bu kasma problemi sizce hafıza kartının kalitesizliğindenmi kaynaklı hazır böle bi konu açılmışke sorayım dedim şmdiden teşekkürler....

hayır kalitesizlik pek farketmiyor. kullanılan malzeme ile yapımı çok basit zaten:) :horse:

Üye
dostlar burda çoğunuz 6630 cusunuz anladığıma göre benim aklımda hep 6630 a ayrı bi bölüm olsun fikri var desteklerseniz sadece 6630 için program oyun ve temaların olduğu bi bölüm açalım hem sorunlarımızı çözeriz hemde forumdakilerin hangisi 6630 çalışır hangisi çalışmaz bilgimiz olur çünkü çok pro var hevesli yüklüyon sonra eline patlıyo

Üye
hem treable gibi arkadaşlarımızın prolarından da yararlanırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt