kafkas_3636' Alıntı:ben su anda 512 kullanıyorum ama arkadasım 1 gb kullanıyo mp3 atın ca yavaşlamıyo ama program atınca telefon kasıyo....
Donnie Darko' Alıntı:6630 1 gb kaldırmaz 512 ideal
mustafa_tufekci' Alıntı:6630 40 gb tak banamasın demez çünkü onda v12 mercedes motoruna eş işlemci varl:
l:
2:
2:
![]()
elusive' Alıntı:ne yaptın mesela telefonuna kardes? bende bilgisayar prgcısıyım da merak ettim![]()
mustafa_tufekci' Alıntı:walla eğer bizede telini anlatırsan seviniriz paylaşım güzzeldir

benmde 21inde sinawim war programlama C :S symbian yazamam de mi onla? 
:
:
a:tantini' Alıntı:ewt ya, nasi programlar yazdin ole? bende merak ettim telefonunu... gelistirelim bizde ole kalmasin de mi? madem war s60 gibi esnek isletimceimiz? yardimci olun yani biliyorsanizbenmde 21inde sinawim war programlama C :S symbian yazamam de mi onla?
main()
int .sis
for(1gb:P);
printf("enbüyk s60:P");
return 0;:
:
kalicam galiba...a:

marcus7775' Alıntı:bende yaklaşık 1 yıldır 6630 kullanıyorum benim kart 512 lik ama çok kasıyo yaklaşık 100 adet mp3 ve komple bir film var hafızada ayrıyetten diğer dosyalar resim vs. ama kasıyo ben 29 ytlye almıştım marka falan uyduruk anlıyacağınız pek paraya kıyamadım neyse bu kasma problemi sizce hafıza kartının kalitesizliğindenmi kaynaklı hazır böle bi konu açılmışke sorayım dedim şmdiden teşekkürler....