Hafıza kartı kopyalama ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı kopyalama ?
Merhaba arkadaşlar bir sorum var. Şimde c6-01 telefonumda 8gb lık hafıza kartı var ve bunun 7gb ı dolu gözüküyor normalde 6 olması gerekiyor 1gb lık program atmıştım flash disk niyetine onu silince pcde de telde de 7 olarak gözüküyor ama dosya yok neyse belki hafıza kartını kopyalayınca geçer diyorum şöyle bir şey denicem ancak şu sorun olur mu kartta programların hepsi yani telefonun ana hafızası olarak kullanıyorum teli pc ye bağlasam ordan hafıza kartını kopyalasam sonra hafıza kartını biçimlendirsem sonra tekrar karta kopyalasam eksik dosya yada okumada sorun falan çıkar mı herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ?

snakekral2

snakekral2

Üye
Merhaba arkadaşlar bir sorum var. Şimde c6-01 telefonumda 8gb lık hafıza kartı var ve bunun 7gb ı dolu gözüküyor normalde 6 olması gerekiyor 1gb lık program atmıştım flash disk niyetine onu silince pcde de telde de 7 olarak gözüküyor ama dosya yok neyse belki hafıza kartını kopyalayınca geçer diyorum şöyle bir şey denicem ancak şu sorun olur mu kartta programların hepsi yani telefonun ana hafızası olarak kullanıyorum teli pc ye bağlasam ordan hafıza kartını kopyalasam sonra hafıza kartını biçimlendirsem sonra tekrar karta kopyalasam eksik dosya yada okumada sorun falan çıkar mı herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ?

evet hafıza kartını biçimlediğinde hafıza kartına yüklü programların hepsi silinir bence sadece müzik,resim,video... tarzı dosyaları yedekle sonra kartı biçimle. Programlar silinecek fakat sis dosyaları elindeyse autoinstaller tarzı bi programla toplu olarak yükleyebilirsin.

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
evet hafıza kartını biçimlediğinde hafıza kartına yüklü programların hepsi silinir bence sadece müzik,resim,video... tarzı dosyaları yedekle sonra kartı biçimle. Programlar silinecek fakat sis dosyaları elindeyse autoinstaller tarzı bi programla toplu olarak yükleyebilirsin.

Hocam benim demek istediğim komple hafıza kartını kopyalasam sonra biçimlendirip tekrar atsam sistem hatası felan olur mu

snakekral2

snakekral2

Üye
sistem hatası falan olmaz sadece hafıza kartına yüklenmiş uygulamalar silinir

- - - Eklendi - - -

sistem hatası falan olmaz sadece hafıza kartına yüklenmiş uygulamalar silinir yani demek istediğim ne yaparsan yap biçimlemeden sonra uygulamalar silinecektir

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
sistem hatası falan olmaz sadece hafıza kartına yüklenmiş uygulamalar silinir

- - - Eklendi - - -

sistem hatası falan olmaz sadece hafıza kartına yüklenmiş uygulamalar silinir yani demek istediğim ne yaparsan yap biçimlemeden sonra uygulamalar silinecektir

Anladım saolsın

mustafasen

mustafasen

Üye
bir soruda benden olsun.bir arkadaşım nokia 701 de hafıza kartına şifre koymaya çalışırken telefonun şarji bitmiş ve telefon kapanmış, teli açtığından beri hafıza kartın aerişilemiyor karttaki değerleri kaybetmekte istemiyor ne yapmak lazım.sistemde kart şifresi nereye kayıt oluyor bulup çözemez veya kaldıramazmıyız.saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt