Beyler 6630 için ses yükseltme diye birşey olduğunu hiç duymadım,ama 6600 için 3 sene önce nette program geziyordu,6600 larda birazcık işe yarıyordu,ama 6630 da çalışmamıştı bile... Böyle bir programa neden ihtiyaç duydunuz anlamıyorum,eğer zil sesi içinse bass ı az olan,tiz'i yüksek olan bir parça seçip,"audio commander" programı ile ses tonu ayarı yaparak mp3 to mp3 convert özelliği ile çevirin,bitrate'i 320 yapın,frekans hızını 22000 e getirin... Çok değişim olmaz ama birazcık daha ses artışı sağlarsınız.
Bir de en başta anfi-telefon tartışması olmuş. Ben ağustos 2006 dan beri bu aleti kullanıyorum anfiyede kulaklık kablosuylan bağlandı,oto bağlama sistemleri(hani şu cepleri bağlamak için kullanılan yeni jaklı bağlantılar,onları kastediyorum) çıkmadan önce kablo yardımı ile oto sistemine de bağlandı(gene kulaklık kablosu kullanıldı),PILIM FALAN DA YANMADI. Hala kullanıyorum,versiyonum 6.03 music edition değil,ben alırken böyle bir şey yoktu,daha sonra ME serilerini çıkardılar belki 2. Çıkan seri de ses iyileştirmesi olmuştur,ME versiyonunu yüklemedim bilerek,ama eğer telefon çok fazla yere düşüyorsa donanımsal olarak hoparlörde bozulma olur,dolayısıyla seste azalma olur.