6630 da gizlilik problemi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teomanonur

Üye
    Konu Sahibi
6630 da gizlilik problemi...
arkadaşlar 6600 ve 6630 kullananlar benim derdimi anlayacaklardır..6600 da klasör içine klasörler falan açarak gizli resimleri videoları falan süper bir şekilde saklayabiliyordun ama 6630'da böyle bir olay yok klasör içine klasör falan açamıyosun sadece ana klasörün içine klasörler oluşturabiliyorsun onların içinede bişey saklayamazsın zaten saklasanda tüm dosyalar bölümünde galerideki tüm dosyalar gözüküyor ben sadece seçtiğim dosyaları gizlemek için ne yapabilirim bu sorunun çözümü mümkün mü ???

Sizzy

Üye
fexplorer ile uzantısını değiştir

teomanonur

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by Sizzy@Oct 8 2005, 04:08 PM
fexplorer ile uzantısını değiştir
[post=186803]Quoted post[/post]​
her bakmak istediğimde tekrar uzantı değiştirmeklemi uğraşaca :vur: m benim saklayacağım 100'ün üzerinde dosya var bunların uzantılarını değiştirmek biraz saçma olur bence :vur:

ozzzy

ozzzy

Üye
ewet ya birileri şu soruna çare bulsun bende aynı derdin kurbanıyım

asisedat

Üye
benimle irtibata geçin size sifreli bi program verecem sifreyi girmeden ac1lm1yo oraya istedgin kadar resim saklayabilirsin..tlf cunun kralida gelse çikaramaz ordan... msn adesim [email protected]

zeus

Üye
smart crypto prog. kullanabilirsin şifrelersen görünmez ama o biraz uğraştırır. onun yerine saklamak istediğin dosyaları system/favourites klasörüne atarsan galeri onları göremiyor.fexplorerdan yapabilrsin onu.

volkri

Üye
fexplorer ile c:\system içine yeni klasör oluştur yada hafıza kartına kaydetmek istiyorsan o zman da e:\system içine yeni klasör oluştur ve oraya at , işini çok iyi bilen birilerine denk gelmedikçe yakalanmazsın, uzantıları değiştirmek zorunda da kalmazsın .
saygılar

zeus

Üye
bende aynısını yazmıştım zaten. ikisi de aynı yola çıkıyor zaten :artı:
yalnız c: ye açmak iyi olmaz hem teli yavaşlatır hem hafıza yetmez

metintekin

Üye
scrpto benim işimi fazlasıyla görüyoo.

teomanonur

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar bende dün gece uğraşırken dosyaları galeriden alıp system içinde bildiğim boş bi klasöre taşıdım vallahi çokta iyi oldu ne diyeyim..:)

dangerousforgirl

Üye
ben ugrasıorum ugrasıorum bi dosyayı değiL resmi biLe bi yerden bi yere aLamadım..!! :ah:
Sunu daha ayrıntıLı anLatabiLirmi birisi..saoLun arkadaşLar..!!

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Taşımak istediğin verinin üstüne gel seçenekler > taşı yap ve taşımak istediğin klasörü aç tamam'a bas bu kadar.

dangerousforgirl

Üye
Ya çok saoL..buLdum bede tam çok teşekkür ederim.. :artı:
ya bide bişi sorabiLirim umarım..
ben nokia tema programını kuLLanmaya çaLışıorum bi kaç gündür!!
ve daha ikinci aşamaya yeni geçebiLdim!! acaba daha hızLı çaLışması için bi yöntem varmı?? yada daha hızLı caLışabiLen bi tema yaratma programı ya çok istiyorum kendi temamı kuLLanmayı!! yardımcı oLursan çok sevinirim!!

ibonline

ibonline

Üye
Originally posted by dangerousforgirl@Oct 11 2005, 01:03 AM
ben ugrasıorum ugrasıorum bi dosyayı değiL resmi biLe bi yerden bi yere aLamadım..!! :ah:
Sunu daha ayrıntıLı anLatabiLirmi birisi..saoLun arkadaşLar..!!
[post=188525]Quoted post[/post]​
6630 un galeri menüsü biraz daha değişik arkadas sen bir file editor ile cut paste yapacan :artı:

sebofb090

sebofb090

Üye
bende de aynı sorun vardı file editor kurdum şimdi çok memnunum

dangerousforgirl

Üye
ya arkadaşLar bende seLeq faLan vardı..ama onLarı çaLıştıramadıgım için kuLLanamıordum!!
şimdi FExpLorer yükLedim tıkır tıkır ÇaLışıooo ve çok memnunum!! :) ;;)

Şimdi bi sorun daha MUMsms programı , instantSis Anti-Virüs ve BowLing oyunu var bunLarın Register kodLarı hakkında biLgi sahibi oLan arkadaŞLardan yardım bekLiorum....

SaoLun arkadaşLar şimdiden...... ;;)

corolla-wrc

Üye
ewet beyler bende galeriden aşırı rahatsızım!gercektn cok kotu!!6260 ın galerisi cok cok daha iyiydi!! resimler bolumu aşırı yavaş!!onun için görüntü yöneticiyi kullanıyorum resimlere bakmak için.gercekten hos bir program!!ses lkliplerinde falan klasör acamıosun!!videolara galeriden bakıorum!!ses dosyalarımada fexplorerdn!!bide beyler animasyonları gosterebilcek bi dosya yoneticisi biliormusunuz!! yada su 6260ın galerisini 6630a yapabilirmiyiz??

white

Üye
Yapıcak bişey yok.

aalperen

Üye
ben diyorum en iyisi
6630un galeriyi sistemden kaldırmak..
bu son telefonların 6680, n serisi fln onların galerileri nasıll oluyorr??

umutank

Üye
<div class='quotetop'>(teomanonur &#064; Oct 8 2005, 01&#58;27 PM) [post=186763]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar 6600 ve 6630 kullananlar benim derdimi anlayacaklardır..6600 da klasör içine klasörler falan açarak gizli resimleri videoları falan süper bir şekilde saklayabiliyordun ama 6630&#39;da böyle bir olay yok klasör içine klasör falan açamıyosun sadece ana klasörün içine klasörler oluşturabiliyorsun onların içinede bişey saklayamazsın zaten saklasanda tüm dosyalar bölümünde galerideki tüm dosyalar gözüküyor ben sadece seçtiğim dosyaları gizlemek için ne yapabilirim bu sorunun çözümü mümkün mü ???
[/b][/quote]

##002# YES.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt