6600 müzik sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

orkun1234

Üye
    Konu Sahibi
6600 müzik sistemi
s.a arkadaşlar dün bi tane 6600 aldım ama mp3 olayı nedir bende kart okuyucu var onunla kurabilirmiyim kurabilirsem nasıl?

• Beğen
Tepkiler: manas7722, askta, msp_ ve 4 diğerleri

gokmen_78

Üye
evet bende dün aldım 6600 bende kart okuyucuya müzik atamıyorum.bilgisayardan bluetoothla müzik atıyorum ama telefonun kendi hafızası az olduğundan ancak 1 tane alıyo bluetoothla hafıza kartına atamam mı şarkıları?ayrıca müzk attığımda müzik mesaj olarak geliyor o müziği attıktan sonra hafıza kartına taşıyamaz mıyım?

--------------- Ekleme ---------------

cevap yok mu beyler....

Lion's Claw

Şimdi kardeş beni iyi dinle.6600 mp3 desteklemez.mp3 oynatması için bu programı indir; http://www.maxicep.com/s60-maxicep-...inamp-mobile-5-4-turkce-yuksek-ses-60034.html mp3 lerini zil sesi yapma istersen bunu indir;http://www.maxicep.com/s60-muzik-oy...ri-zil-sesi-yapma-ve-wma-ogg-codec-43459.html 6600 ın kayıtlı hafızasına müzik sığmaz.Bunun çözmek için mesajlar>ayarlar>diğer>kullanılan mesaj hafızasını değiştir>hafıza kartı yap. Bunu hallet.Sonra o mp3 leri zil sesi yapman için verdiğim programdan mp3 lerini hafıza kartına kaydedebilirsin.Ama bluetooth la müzik atıcaksan mesaj hafızasını değiştir yoksa hiçbir şey sığmaz.Yine tekrar edeyim müzikleri hafıza kartına taşımak istersen verdiğim zil sesi yapma programını kullan.Onu yükledikten sonra galeriden de müzik oynatbilirisn,yani mp3 programına ihitiyaç duymassın ama sen yinede verdiğim power mp3'ü indir.

Benide haberdar et.

gokmen_78

Üye
kardeş sana nasıl teşekkür etsem azdır çok sağol...

kardeş bu winapta şifre istiyo register şifresi o nedir?

Lion's Claw

Rica ederim.Ne demek!!!:)

255 yaz tamam de!!
Yoksa 1 dk dinlersin şarkıları!!

M.KOCER

Üye
kardeş bendede 6600 var bloototh tan müziği direk hafıza kartına atmak için tel.mesaj bölümüne sonra seçenekleri tıkla aşağı in ayarlara girsonra aşağı in diğere gir orda kullanılan hafızayı hafıza kartı yap ondan sonra tel gelecek olan müzikler direk hafıza kartına gider

Lion's Claw

kardeş bendede 6600 var bloototh tan müziği direk hafıza kartına atmak için tel.mesaj bölümüne sonra seçenekleri tıkla aşağı in ayarlara girsonra aşağı in diğere gir orda kullanılan hafızayı hafıza kartı yap ondan sonra tel gelecek olan müzikler direk hafıza kartına gider

Gerekli açıklamayı yapmıştım...:)

palafatih

palafatih

Üye
ben 6600 kullanıcısı olarak size dosya yönetici programı yüklemenizi tavsiye ederim
site içerisinde fileman yada x-plore diye arayıp tel yüklerseniz daha rahat kullanırsınız
hem x-plore programının kendine ait müzik ve video oynatma özelliği de var...

ayrıca söylemeyi unuttum müzik oynatıcı olarak da LCG Jukebox programını tavsiye ederim
yine site içerisinde bulabilirsiniz.:)

s a k i n

Üye
mp3 programı at

mumucu

Üye
ya benin de 6600 ım var ama belek kartındaki müzigi winamptan nasıl dinleri

bilenler acil cevap versin

dede1212

Üye
kardeş ben mesajlara giriyorum fakat ayarlar diye bir yer göremedim biraz daha yardımcı olabilirmisin

Takipçi Satın Al

Üst Alt