6600 en fazla kaçlık hafıza kartını destekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

fatal19ty

fatal19ty

Üye
benden sana tavsiye 256tıyı geçme

FurkanBilge

Üye
yok ben 512 kullanıyom gayet iyi

--------------- Ekleme ---------------

ben 512 kullanıom gayet iyi

omen632

omen632

Üye
6600 a 1 gb haıza kartı takarsan telefon yavaşlar ve telefonun bozulmasına sebeb olabilir o yüzden 512 mb en iyisi

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
512 mb en yüksek kullanabilecegin 1 gb olmaz

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Tabiki 512 ne beklıyorsun kı kardesım yanı

gknky

gknky

Üye
512 ii oluyo 1 gb kasıyo ;)

macline

macline

Üye
Çok verim almayı bekliyorsan 256 mb Kullan . Yok Program çok kullanıyorum diyorsan 512 Kullan (Hafif Kasar) 1 gb diyenlerede Burdan seslenmek istiyorum. Neyse bişe demicem 1 gb felan 6600 da kullanmayın ...

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
1gb bile kasıyor ama bence 1gb kullan ve daha fazla yükseltme...

macline

macline

Üye
1gb bile kasıyor ama bence 1gb kullan ve daha fazla yükseltme...

Seli cim Bence Bu tip tavsiyelerde bulunma Çünkü Burda ilk olarak bizim için desteklemek desteklememek değil verimlilik önemli !

Ve dahasında 1 gb kart takarsan 6600 a ama 1 günde ama 5 günde ama bi ayda Bozulacaktır ... Bu Garantidir !:oke:

deniz-17

deniz-17

Üye
arkadaşım ben 6600 kullanıyodum ve içinde 512 h.k vardı içi dolu programdı hiçi bişide olmuyordu

ama 1gb bilemem
bence 1gb çok kasar

burak9400

burak9400

Üye
aklın warsa 32 mb den fazla takma benimki 32 mb'lık ama telefon çok yavaş bence telefonunu deiştir...

abcd17

abcd17

Üye
ben kendim 2 gb kullnıyorum telefonda tık yoq

mcrapci

Üye
arkadaşlar hepsi burada.com da telefon özelliklerinde 4 gb a kadar arttırılabildiğini söylüyor.
oda yaklaşık 40 ytl civarında.(kingston) sandisk 25-30 ytl falan

as52

Üye
512 rahatlıla destekler 1gb takma ama yazılım hatası oluşur

zahid12

zahid12

Üye
rahat kullanım için 512 mb

gokhanbari

Üye

512 bile kasar 256 iyidir :D

zahid12

zahid12

Üye
evet haklısın gokhanbari

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
512 rahatlıla destekler 1gb takma ama yazılım hatası oluşur
512 bile kasar 256 iyidir

*Kingston,T-Memo...gibi kaliteli markası olan bir hafıza kartı alırsanız 1gb'da bile donma yada takılma olmaz...

Benim şuan 1gb Kingston Dual Voltaj hafıza kartım var sonuna kadar doldurdum.. Hiç kasma ya da donma olmuyor...
6600'ın en yüksek hafıza kartı kapasitesi 1gb'dır.Bunun üzerine çıkıldığında (Mesela 2gb) hafıza kartı işlemciyi kasar.Kartı yarısından fazla doldurduğunuzda telefon donma noktasına gelir...

zahid12

zahid12

Üye
mmc alsanız daha ii olur

SENAMA

Üye
6600 1 gb kasmaz onu kasan bozuk yada çalışmayan programlar bizzat .1 sene oldu senama saygılar

Üst Alt