6600 en fazla kaçlık hafıza kartını destekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

zahid12

zahid12

Üye
programdan dolayıda olabilir haklısın

orhankolik

Üye
7610 kaç destekliyor acaba

zahid12

zahid12

Üye
oda aynıdır 512 en fazla sonrası kasar ama sen hiç kasmasın diyosan 256

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
ben 6600 da 1 gb kullanıyorum gayet güzel hiç kasmıyor telefon hafızasına birşey yükleme :oke:

5347436289

Üye
6600 en fazla 1 gb kadar

gencay713

gencay713

Üye
1gabayt

mami3056

Üye
arkadaşlar bilmiyorum sitede var mı ama 1kb lık bir program var yüklüyorsun telefonu baya hızlı yapıyor bende 6600 kullanıyorum telefonum çok seri ve çok hızlı memnunum gerçekten 512 lik hafıza kartı var yaklaşık 400 mp3 50 şer oyun program var ama bana mısın demiyor

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
1 gigabayt destekliyor denilsede 2 gigabayt diyorum!

visali

visali

Üye
arkadaşım ben 6600 da 1GB hafıza kartı kullanıyorum gayet tavatir.

cetcet

Üye
nokia 6600 2 gb hafıza kartı takıyorum yaklaşık 1 yıl oldu hiç bir sorunum yok ağzı olan konuşmasın bilen konuşsun

mami24

mami24

Üye
512 kullan hızlı hızlı dolas telde 1 gb kullan yavaş yavaş kullanırsın bu kaar basıt

ciko6189

ciko6189

Üye
bende 6600 varken 1gb hafıza kartı almıstım 700mb doluydu bişiler olmustu karta bozuldu pc tanıyo 256mb görüyo biçimlendiremiyosun ne telefonda nede pcde tlfncuya götürdüm kartın uçmus dedi yani bozulmus galiba 1 lik kaldıramaz gibi geliyo bana

kürşat öztunç

Üye
512 kilik kaldırıyo ok

kaan0

kaan0

Üye
bence 1lik de kaldırır yaw 6600 güzel telefondur...

pruva

Üye
en iyisi 6600 da 256 mb in ustune cıkamamak

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
2gb taktım 1gb doldurdum sorunsuz calısıyor

By.Artist

By.Artist

Üye
ben 1 gb lık hafıza kartı kullanıyorum

Cuma Tozar

Üye
ben 1gb kullanıyorum vede memnunum

APOvBABA

APOvBABA

Üye
arkadaşlar ben 6600 da 1 gb kullanıyordum hiçbir kasma yoktu kart bozuldu 2 gb almak istedim ama kaldırmaz dediler takar takmaz telefon bozulur dio telefoncular bu doğrumu bi bilgisi olan varsa sölesin şimdiden saolun

ziyaacat

Üye
kardes 1 gb destekler kasmaz ayrıca x plore 1.42 6600 uyumlu kullan x plore de 1 gb kullanmak cok hızlı ve herseyı x ploreden yuklersen bu teknık ıle jet gıbı kullanırsın ben kullanıyor bu ucuncu hafıza kartı belkı 1gb kıngston sıyah renklı kullan o kalıtelı fakat pamuk gıbı elınde tut cunku cok hassas hafıza kartı ne yazık kı boyle guzel telefonda 1gblık bu var baska marka yok

Üst Alt