6600 en fazla kaçlık hafıza kartını destekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

jagdpulver

jagdpulver

Üye
    Konu Sahibi
6600 en fazla kaçlık hafıza kartını destekliyor
arkadaşlar 6600 aldım versiyonu 5.27 , hafıza kartını yükselticem ve en fazla ve en uygunu kaçlık kullanabileceğimi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

POWER

POWER

Üye
Dostum 1 gb destekliyor deniliyor ama çok kasıyor bende 6600 kullanıyorum içinde 512 mb hafıza kartı war çok memnunum az biraz kasıyor ama idare eder...

jagdpulver

jagdpulver

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim saol
hafıza kartını yükselticem de boşu boşuna 1 gb lik alıpta evde saklamıyayım dedim
tekrardan teşekkürler

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR , TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR

AYAKTA ÖLMEK DİZÜSTÜ YAŞAMAKTAN DAHA ONURLUDUR

POWER

POWER

Üye
Önemli değil dostum şimdiden hayırlı olsun...:)

UndeRqRo.uNd

Üye
ben de benim 6600'a yeni ibellek almayı düşünüyorum boş olarak kaldırısa 2gb denicem, max.700 doldururum kalanı da usb gibi kullanmayı düşünüyorum tabi mümkün olursa.
olmadı 1gb takıcam yaza.

MissPuRe

Üye
6680 için ne kadarı elverişli acaba ?
ben bugün 2gb aldım, şu an bi problem yok gibi *-)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
benim 6630 un 1 gblık kartını taktım 6600 a çok kastı ve ikincisinde hafıza kartını tanımadı.ve şunu da söyleyeyim 6630 a 2 gb da taktım bana mısın demedi :P

KuRSaDGoKTuRK

KuRSaDGoKTuRK

Üye
6600 7610 ve 6670 gibi telefonları benim gördüğüm kadarıyla 512 bile zorluyor.

POWER

POWER

Üye
6680 için ne kadarı elverişli acaba ?
ben bugün 2gb aldım, şu an bi problem yok gibi *-)
Tabiki şuan için problem yoktur ama biraz doldurdun mu işte o zaman problemi göreceksin dostum telefon her açıldığında sistem dosyaları ile hafıza kartındaki tüm weriler taranır ne kadar çok dosya varsa tarama o kadar uzun sürer!Aynı şey galeriye girincede de tekrarlanır Dostum ne gerek war 2gb ye 6680 1gb sorunsuz destekler...

POWER

POWER

Üye
ben de benim 6600'a yeni ibellek almayı düşünüyorum boş olarak kaldırısa 2gb denicem, max.700 doldururum kalanı da usb gibi kullanmayı düşünüyorum tabi mümkün olursa.
olmadı 1gb takıcam yaza.
Dostum 2gb kaldırmaz kaldırsa bile iyi randıman wermez tavsiye etmem ben 512 mb kullanıyorum çok rahatım hani 1gb kaldırır ama çok doldurursan yine tel kasılacaktır...

AHMET2525

AHMET2525

Üye
ben 512 kullanıyom güzel çalısıyo

diego32

diego32

Üye
bende 1 gb var kasılmadan kullanıyorum hatta 10 mb bos yer var......

scofield

scofield

Üye
512mb en mantıklısı

bekirtaskin

Üye
bendede 1gb var ve hiç bir sorunum yoq..

impavidus

impavidus

Üye
Bir ara 1 GB kasıyor deniyordu. Ben de 512 MB aldım o zamanlar ve hala kullanıyorum, hiç de kasmıyor. Tavsiye ederim. :good:

tolgamsx

Üye
saolasın bileder:yuru

batu26

Üye
teşekkürler

devıl_18

Üye
arkadasşim 1 gb ama tel sonra fazla yükleme sonunda kendini kasmaya başlar ve uğraşmak zorunda kalırdın benim tavsiem 512mb hafıza karrtı

FurkanBilge

Üye
en iyisi 512

Üst Alt