Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6600 en fazla kaçlık hafıza kartını destekliyor
Sponsorlu Bağlantılar
fatal19ty
Üye
benden sana tavsiye 256tıyı geçme
FurkanBilge
Üye
yok ben 512 kullanıyom gayet iyi
--------------- Ekleme ---------------
ben 512 kullanıom gayet iyi
omen632
Üye
6600 a 1 gb haıza kartı takarsan telefon yavaşlar ve telefonun bozulmasına sebeb olabilir o yüzden 512 mb en iyisi
DJ GENTLEMAN
Üye
512 mb en yüksek kullanabilecegin 1 gb olmaz
ELECTRONİC
Üye
Tabiki 512 ne beklıyorsun kı kardesım yanı
gknky
Üye
512 ii oluyo 1 gb kasıyo
macline
Üye
Çok verim almayı bekliyorsan 256 mb Kullan . Yok Program çok kullanıyorum diyorsan 512 Kullan (Hafif Kasar) 1 gb diyenlerede Burdan seslenmek istiyorum. Neyse bişe demicem 1 gb felan 6600 da kullanmayın ...
grafikseli 84
Üye
1gb bile kasıyor ama bence 1gb kullan ve daha fazla yükseltme...
Seli cim Bence Bu tip tavsiyelerde bulunma Çünkü Burda ilk olarak bizim için desteklemek desteklememek değil verimlilik önemli !
Ve dahasında 1 gb kart takarsan 6600 a ama 1 günde ama 5 günde ama bi ayda Bozulacaktır ... Bu Garantidir !
deniz-17
Üye
arkadaşım ben 6600 kullanıyodum ve içinde 512 h.k vardı içi dolu programdı hiçi bişide olmuyordu
ama 1gb bilemem
bence 1gb çok kasar
burak9400
Üye
aklın warsa 32 mb den fazla takma benimki 32 mb'lık ama telefon çok yavaş bence telefonunu deiştir...
abcd17
Üye
ben kendim 2 gb kullnıyorum telefonda tık yoq
mcrapci
Üye
arkadaşlar hepsi burada.com da telefon özelliklerinde 4 gb a kadar arttırılabildiğini söylüyor.
oda yaklaşık 40 ytl civarında.(kingston) sandisk 25-30 ytl falan
as52
Üye
512 rahatlıla destekler 1gb takma ama yazılım hatası oluşur
*Kingston,T-Memo...gibi kaliteli markası olan bir hafıza kartı alırsanız 1gb'da bile donma yada takılma olmaz...
Benim şuan 1gb Kingston Dual Voltaj hafıza kartım var sonuna kadar doldurdum.. Hiç kasma ya da donma olmuyor...
6600'ın en yüksek hafıza kartı kapasitesi 1gb'dır.Bunun üzerine çıkıldığında (Mesela 2gb) hafıza kartı işlemciyi kasar.Kartı yarısından fazla doldurduğunuzda telefon donma noktasına gelir...
zahid12
Üye
mmc alsanız daha ii olur
SENAMA
Üye
6600 1 gb kasmaz onu kasan bozuk yada çalışmayan programlar bizzat .1 sene oldu senama saygılar