6600 donuyor ve BT açık telefonlara istek yolluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
    Konu Sahibi
6600 donuyor ve BT açık telefonlara istek yolluyor
6600 ımın bt kapalı iken etraftaki açık telefonlara dosya alınsınmı diye durmadan istek yolluyor
ve çok donuyor format da attım hafıza kartı yokkende denedim biçimlendirdim yine denedim olmuyor LÜTFEN KESİN Bİ YARDIM EDİN

• Beğen
Tepkiler: ihsan666 ve Reaper#

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hafıza kartına bilgisayardan format at telefona ise hardformat at. Muhtemelen virüs var.

Bunu yapınca olmuyorsa Telefondaki zamanlanmış görevleri görebileceğin bir program bul ve oradan durumu kontrol altına al. Detayları bilmiyorum hiç kullanmadım böyle bir program.

Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
    Konu Sahibi
hard format nasıl

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Forumda mevcut ezbere bilmiyorum.

aryscat

aryscat

Üye
hard format nasıl

Hafıza kartını çıkar. Telefona *#7370# yaz. Gövenlik kodu gir. Telefon formatlanır. Sonra kartı bilgisayata takıp biçimlendir. Gerekli dosyalatını önceden yedekle...

Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize Çok teşekkür ediyorum MAXİCEPİ SEVİYORUM:sarıl:

--------------- Ekleme ---------------

düzeldi telefon gerçekten hiç donmuyor

Reaper#

Reaper#

Üye
teşekkür ederim benimde işime yaradı

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hafıza kartını çıkar. Telefona *#7370# yaz. Gövenlik kodu gir. Telefon formatlanır. Sonra kartı bilgisayata takıp biçimlendir. Gerekli dosyalatını önceden yedekle...

Bu soft format...

gezgin775

Üye
aynı sorun bendede var söylediklerinizi yaptım düzelmedi. ayrıca bana sms gönderenlere mms cevap gödermeye çalışıyor (photo) teşekkürler...

tr_yuri

tr_yuri

Üye
baska bi telefonda bul ona telefon hafızasına virüs programı (kaypersk) yükle vuruslu hafıza kartını ona tak sılsin vurusleri sonra telefona * 3 yesil tusa basıp format at garanti duzelecektir

celibar

celibar

Üye
aynı sorun bendede var söylediklerinizi yaptım düzelmedi. ayrıca bana sms gönderenlere mms cevap gödermeye çalışıyor (photo) teşekkürler...

antivir mobile yükle telefona.telefon ayarlarını kontrol et.arama ayarları veya mesaj ayarlarına bak.hala olmuyorsa hafıza kartına bilgisayarda ve telefona da *3yes açma tuşuna kapalı iken bas. format

k11

Üye
arkadasım boswer formatını comwarrior kapmışsın anti comwarrior yükle

hafıza kartını cıkar telefon hafızasına yükle sonra kartı tak tarat ve temizlet ama hzılı olman gerek ve sabırlı

mazlum1790

mazlum1790

Üye
ne gibi dosyalar gönderiyor
çünkü bende de olmuştu ama bigün kendi kendine düzeldi

111poyraz111

Üye
telefonu sat birisine kanki bende de öyle oluyodu sattım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt