General Mobile Discovery Donma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Donma Sorunu
İyi günler arkadaşlar benim sorunum GMD 4 GB telefonumda son 3 günde donma sorunu olmaya başladı. aramaya yapmaya çalışırken klavye donuyor, tuş kilidini açarken kaydırma donuyor, gelen aramaya cevap vermeye çalışırken donuyor ve bu donmalar yaklaşık 10 saniye sürüyor birden bire oluşt bu sorun.. nova dodol apez launcherleri denedim aynı sorun devam etti hafıza kartımı formatladım devam ediyor telefona format attım yine aynı sorun var telefonda donmadan sonra system hatası geliyor çok kötü bir durum oluştu lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim?arkadaşlar lütfen yardım edin..

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
şarjda yetersizlik var mı ısınma var mı orjinal rom mu

thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
şarjda yetersizlik var mı ısınma var mı orjinal rom mu
telefonu garantiye yollamıştım telpaya şarz girişinde sıkıntı vardı dedileriki şarz soketi yapılacak 50 lira ödemeniz lazım 1 aydır yapmadılar bende iadesini istedim telefon geleli 3 gün oluyor önceden yoktu bu sorun servisten geldikten sonra bu sorunla karşılaştım..

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
servis ona bişeyler yapmış açınca felan bişey olmuş olabilir toz kapmış olabilir benim laptopda böyle bişey olmuştu kelebekle doldur yada orjinal samsung usb al orjinal gm discovery şarj cihazına tak

thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
servis ona bişeyler yapmış açınca felan bişey olmuş olabilir toz kapmış olabilir benim laptopda böyle bişey olmuştu kelebekle doldur yada orjinal samsung usb al orjinal gm discovery şarj cihazına tak
kelebekle derken?

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
bekle baaam resm verimbataryayı dolduruyor

thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü burda bi telefoncuya götürdüm kısa devre yapmış sağolsun halletti..

Üst Alt