6600,6630 ses sorununa kesin çözümmüm

Sponsorlu Bağlantılar

polat2134xp

Üye
slm
bu ultra mp3 lisans kodunu nasıl alabilirim yardım etsen sevinirim :)

hacker_1212

hacker_1212

Üye
Arkadaşlar Hiçbir sorun olmuyor bizzat n99i cihazını ben açtım nerdeyse 6630 la ayni hoporlörleri şimdi diyeceksinz ayni ama ses farklılığı var çünkü volt ve db leri yüksek n99i nin

djkeles

djkeles

Üye
En iyisi 5+1 e baglıyoz teli ondan sonra bi elimize jenatoru alıyoruz 5+1 imizin +1 i ile yanın da 2 hoparlorude arkamıza baglıyoruz geriye kalan 3 hoparlorun ikisini elimize 1 ini koltuk altımıza alıyoruz ve 5+1 ile muzigimizi acıyoruz sonra tum mahalleye yayın yapıyoruz:);)|)

kzzzz

kzzzz

Üye
yok bilader onun hoparlörü ona olurmu hiç

Symbiont

Üye
şahsen telefonun üzerinde 3.5 saat uğraştığımızı belirtmemişim ve bir iki defa telefonu bozma ve bidaha hiç çalışmayacak kadar tehlikeli durumda kaldığımızı belirtiyim denememenizi tavsiye etmeliyim ama karar sizin:ehe

--------------- Ekleme ---------------

en önemlisi telefonun kartınını yaktığınızda artık o telefonu UNUTUN SAKAT İŞLER ama yapıldıysa güle kullanın ve bunu yaptıktan sonra sakın yetkili servise gitmeyin hem hoparlörü söküyor eskisini takıyor hemde garanti ölüyor

ceto14

Üye
güzelde nasıl indiriyoz

crazy_tahir

crazy_tahir

Üye
:oke::ehe coOOk SAğOL arkadaŞıM bndede 6630 vr ama ses cıkmıyodu bnde şfre falan arıyodum :ehe ama artıq saynde cozum blduM allaH razı olSUn :kop:

amci

Üye
kardes buldum diyon cözümü ama bi türlü şifresini veya nasıl yapıldıgını söylemiyon bir zahmet yanii:hmmm

ekremfeat

ekremfeat

Üye
bu ger çek mi
:hmmm:hmmm:hmmm

baranayca

baranayca

Üye
benim 3120c yede öle bişi yapılırmı ya

asigench

Üye
batarya bıtse ne olcak en yedek batarya tasırsın

ahmet kıllo

Üye
sallama len bizde yedik dimi onun hoparlör girişi ve genişliği farklı onun farklı

blackeaglexx

blackeaglexx

Üye
çakma oluo o zmn yaa :D

leventnurel

Üye
ya arkadaşım ses 6600 ve 6630 da bazırdan cıkıyor hoporlörden değil nasıl ses artıyo acıklarmısın
kaliteli bazırlar var ama ne kadarda olsa bir hoparlörün sesini veremez

pesimit

Üye
ya bunun hiç bi çözümü yok dostlar anLadım ben bunu