6600,6630 ses sorununa kesin çözümmüm

Sponsorlu Bağlantılar

tufan_055

Üye
    Konu Sahibi
6600,6630 ses sorununa kesin çözümmüm
:megafon::megafon:şimdi siz telefonunuzu alıp en yakın telefoncuya gidiyosunuz ve telefonunuza nokia n99İ nin hoparlörünü taktırıyorsunuz ve mp3 programına gerek kalmıyo sadece 10 ytl ben 6600 mın kini degiştirttim sesi ortalama 3,4 kat arttı:pro::ehe

• Beğen
Tepkiler: asker_03, nermin*, corleonem ve 1 kişi daha

tufan_055

Üye
    Konu Sahibi
weqweqe

--------------- Ekleme ---------------

:pro:hadi bi cevap yokmu:sn:[

extasy36

Üye
güzel de her telefoncu yapıyormu bide ses kalitesinde düşüş varmı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ARkadaşlar Bunu Garantili Telefonlara yapmayın telefonunuz garantiden cıkar.

bycakal

Üye
+*¨^¨*+

murti100

Üye
:megafon::megafon:şimdi siz telefonunuzu alıp en yakın telefoncuya gidiyosunuz ve telefonunuza nokia n99İ nin hoparlörünü taktırıyorsunuz ve mp3 programına gerek kalmıyo sadece 10 ytl ben 6600 mın kini degiştirttim sesi ortalama 3,4 kat arttı:pro::ehe

arkadaşım hiç bununla bişey düşünmemiştim. bu bilgi için çok teşekkür ederim bu güzel fikir için

her telefoncu yapıyormu gerçekten. lütfen cvp yaz.:megafon::deal::yuru

tugay15

Üye
evet

hayır

nasıl

death_good_12

Üye
ama 5 kat ses artırıcını ne kadar batarya yediğini düşünsenizde telefon 5 kat çabuk yaşlanır valla :)

jokerss

Üye
bence bunun bataryayla bir ilgisi oolmaz. cunki zaten 6600 o enerjiyi saglıyor. onemli olan burda haporlorun ses vermesi. bence super bir fikir tebrikler arkadasım..

emre_kalay

emre_kalay

Üye
bence olmaz cün kü hoparlorler büyüktür 6630 hoparloruyle adam nasıl sıgdırcak bunlar hikaye ya

ama ben bi kulaklık cevirici aldım birde anfi yapmayı düşünüyorum cep anfisi devrelerini yakında alcam bide pc hoparlorü küçük bşi acayip alcak kat cebine arabadaki gibi ses versin benim arkadşlarım yaptı inanılcaz cocuk araba sub bower a lmış çantasına katmiş :DD :DDD:

Netsky™

Netsky™

Üye
yapma yav n73 olmazmı

burak9400

burak9400

Üye
açıkcası konuyu açan arkadaşa pek güvenmiyorum sonuçta yeni üye hadi yeni üyedir tamam sözüm yok da ben biraz şüphelendim çünkü ağustos 2008 de üye olmuş 3 konuya mesaj yazmış ve sadece 1 konu açmış ve buna bir de yeni üye olması eklenince açıkcası ben pek güvenmiyorum...karar sizin...

öshan

Üye
abı ben 6600la 4+2 sıstem calıstırıyorum hem kulaglık kablolarını hoperlor sıstemıne baglıyom kulaglıgtan muzıok calınca operlorlere sıstemden ses veryom gumbur gumbur calyo ıstedığınız ses ıse alın sıze tonlarca ses :)

88884444

88884444

Üye
ewet olabilir ama ses 3-4 katı daa çok çıkarıyosa hoparlörler daa fazla akım çekiodur bu da tabi pilin daa erken bitmesine sebeb olur ama sesin daa çokçıkması daaa iii bence gerekirse her gün şarj et:oke:

Symbiont

Üye
aynısı 3500c yaptım sırf cızıtı geliyo son ses ama siz genede olsun diyorsanız güzel ama batarya FECİİ KISA SÜREDE bitiyor

erfc20

erfc20

Üye
7610a oluyomu

wertyytrew

wertyytrew

Üye
peki sesi stereo yapabilirmiyiz? mumkün mü?

Symbiont

Üye
yok yaw 7610 için olur ama stero olması çok Zor (bu eski s60 N95 deil:))

bide hoparlörü değiştirip mp3 desteklemeyen telefona programsız nasıl mp3 codeci EKLEDİN ????

ucuk06

ucuk06

Üye
Bu hoparlörü taktırdın diyelim.telefonu satamazsın.ha satmam dersen sistemde sorunlar çıkar.Ama yinede telefonunu satmayı ismeyiyosan taktırın derim.ayrıca bu sölediğin 6630 a olumu???

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaş uyuyo galiba:D:D