6600* 512mb Mmc Kaldırır Mı (?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abcd17

abcd17

Üye
bizim arkadas 1 gb takıyor bos hafıza sadece 20 mb telefon kasmıyor nasıl oluyorsa 512 kullanıyorum bende simdilik sorun yok

42kral42

Üye
arkadaşım bende 1 gb takılı valla hiç bi şey olmuyo ama seninkini bilemem kasmıyoo yani

omer_58400

omer_58400

Üye
benim arkadasta 6600 var 512 mb hafızayı cok rahat kaldırıyor + denemekte fayda var istersen al bi dene :)

lizer38

Üye
ben kullanıyorum içinde 1gb takılı hiçte yavaş değil

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
6600 Da 512 çalışır Hemde Hiç Sorunsuz Bende öle Ve 1 Gb Lık Kartta Sorun çıkmaz

yoksulum

yoksulum

Üye
ben 5 senedır 6600 kullanıcısıyım ve 6600 ın uzerıne tel tanımıyorum 512 mb hafızakartı kullanıyorum. hıc sorun yasamadım daha.
ama hızlandırıcı program kurmanı tavsıya ederım.

tanersar

Üye
kardeş ben kullanıyorum canavar gibi 512mb

luupuus

luupuus

Üye
çok kasar

bergamali85

Üye
BEn 1gb bile takıodum hiç bir sorun olmuo.Ama KingSton olması Şart!!!

TUNİNG

TUNİNG

Üye
ADAM 6600 700 TANE PROGRAM YÜKLEMİŞ 512 den ne olacak 1 gb mmc doldurmuş

maximert

Üye
6600 kesinlikle kaldırır.Arkadaşım da var hiç şüphen olmasın dostum

PAPADOC

PAPADOC

Üye
dostum bende 512 mmc çok rahat kullanıyorum en ufak donma yok fazla program kurma soft format hard format at rahatlasın telefon ondan sonra kullanmaya devam et işlem kaydını 30 günden 1 güne indir kullanılan mesaj hafızasını telefon hafızasına getir temayı telefon hafızasına kur öyle kullan ilk açıldıgı zaman menüye girmek 5 sn alıyor sonra rahatlıyor benim telefon hiç kapanmadıgı için bi sorun yok

yamacı

Üye
qanqalar bende 6600 var 1 yıldır 1 gb kartla kullanıyorum veeeeeeeee çok süper '''ben bu tlfn seviyorum ya''''

--------------- Ekleme ---------------

kimdemiş 6600 1 512mb kaldırmaz die ben 1 senedir 1 gb kartla kullanıyorum ve hiç bir sorun yok tavsie ederim ama su sekilde kaldırmaya bilir her 6600 aynı deil benim arkadaşlardada var program bile yüklenmiyor versiyonu düşük yheralde ondan

Atakan

Atakan

Üye
kaldırır tabi randıman da alırsın ama chine olmasın

beva

Üye
Arkadaşlar....Bendeki nokia 6600 da yaklaşık bir aydır 2Gb mmc kart kullanıyorum .Daha bir tıkanıklık yaşamadım.4Gb'tı denemedim.Tek çözüm mesajlar dahil tüm kayıtları özellikle oyunları bellek kartına yönlendirin.Bakmayın siz kataloglarında yazılı olan kapasitelere.Creative D.V. cam 316 foto video kayıt cihazı kataloğunda da bellek kartı maximum 1Gbaytı destekler diye yazıyordu.Şu anda 4Gb kart takılı.Bana mısın demedi.Tek problem kayıt cihazımın pilleri 14 saat video kaydına yetmiyor.Teşekkürler..

ilkertaner

ilkertaner

Üye
6600 kullanıyorum.hafıza kartım 512MB.telefonuda kasmıyor.hafıza kartının dolu olması kadar telefon hafızasının dolu olmasıda önemli.telefon hafızam çok fazla.hafıza karımdada 85MB boş yer var.hiç donmuyor.

canerxxfb

Üye
bende 512 kullanıyorum hiç sorun yok

orhancetin

Üye
benimki 512 mb hiçde kasmıyo hatta süper çalışıyo diyebilirim...abartısız

süperadam

Üye
bende hiç kasmıyor ben 512 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
kardes 1gb bile kaldırır benim arkadasta 1gb var sorun yapma tak kullan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt