Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6600* 512mb Mmc Kaldırır Mı (?)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emaro123
Üye
kaldırılır diye duymustum
ahmet07_67
Üye
2 3gb bile kaldırır yeni hafıza kartı aldım 2gb neredeyse dahada hızlandı
sekmen
Üye
arkadaş benim 6600 var daha önce 256 mb kaldırıyordu ama yeni versiyon atınca 512 mb kaldırdı.
versiyonum 5.27 'dir
scoop
Üye
kullanırsın ama baya bi yorar telefonu kardeş..
TKARTAFL
Üye
ben 1 senedir kullanıyorum çok rahatım 6600 ı olmayanlar bu telefonu küçümsüyorlar rahat kaldırıyor
dj_onur
Üye
ya kardesım sız ne dıyosunuz ben 1gb taktım bana mısın demedı ama 512 kullanıyorum sızbılırsınız kullanıcıya baglı
RS-2144
Üye
512 lik kart tel.i yavaslatıyo yani kasiyor aynisi benim basimda da var, yine de kullaniyorum :-)
Casy
Üye
arkadaşım 1gb kullanaıyor sorun yok
Saay
Üye
ben kullanıyorum 512 mb gazeyt de iyi çalışıyo kardeş sorun olmaz
asmince
Üye
evet kaldırıyo bende kullanıyorum şu an 512 mb mmc takılı hiç bi problemi yok
ucler12
Üye
yaa kardeş bende 6600 war hafıza kartımda 512 mb o telefon çok rahat kaldırır 512 mb lık hafıza kartını benden sana sölemesi
Carsi58
Üye
Ben 6600' da 1 GB kullanıyorum galirinden işlem yaptım zaman bekliyorum ama dosya yöneticisinden giriyorum galerideki resimler, videolara hiç bir sorun yaşamıyorum rahat rahat kullanıyorum
kickboxcu44
Üye
6600 kesinlikle 512 liği kaldırır
kingmaggot
Üye
hiç bişe olmıyor kardeşim rahat kullan 512 ben kullanıyorum ve sorunda yaşamıyor 1 gb almayıda düşünüyorum
sincappppp
Üye
ben 1 gb kullanıyom ne olmuş... ama biraz yavaş
38MEHMET
Üye
bende 1 gb aldım ama çalıştırmadı sonra 512 aldım ve şimdi sorunsuz çalışıyor
yunuss.10
Üye
yok kardesım sen al ben kullandım gayet ıyıydı ama telden tele degısıo ben 1gb bıle taktım ancal okastı ama ark 256war 512 takınca onun kı coooook kasıo tel aptallasıo bı dene once sonra al
kafkefsagopa
Üye
sorun olmaz ben kullanıyorum 512 ile
omen0632
Üye
bendede 6600 var 512 lik taktım telefon süper hızlandı bance 512 lik çok uygun