6600* 512mb Mmc Kaldırır Mı (?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mkralkobra73

Üye
6600 kasar gibin yapıyo ama yapmıyo

ali57_1

Üye
Walla Dostum Benim 6600 ama 512 Kullanıyorum Çokta Memnnunumm !!!

mehmet(L)eren

Üye
markasını düzgün alırsan hiç bişi olmaz mesela "kingston"

coldsteam

Üye
ben kullanıyorum, kart sonuna kadar doluysa bir miktar yavaşlama oluyor, onun dışında bir sıkıntı yok

by_xtr

by_xtr

Üye
arkadaşım ben 512 kullanıyom 6600 da süper kasma filan yok :D güzel programlar yükle hiç bişey olmaz ben kullanıyom epeyde mp3 attım süper çalışıoo

uguro

uguro

Üye
arkadaş bende 6600 kullanıyorum ve 1 gb kartım var hiç sorun yaşamıyorum kasar diyenler abartmışlar
sadace ilk açılışta 15 sn fazla bekliyorsun bekleyememdedsen alma ama ben memnunum

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Arkadaşlar Affınıza sığınarak son noktayı koymak istiyorum
Arkadaşım Eğer Kartı Bilgisayara takıp "Fat" olarak biçimlendirirsen gayet güzel çalışır
ben 7 ay boyunca 1 gb kullandım
Ama kullanmanın da metodu var
6600!ın işlemcisi ve Ram'i düşük olduğundan bir klasör içindeki resim sayısı yada mp3 sayızı telefonu kasar, bu N72 de bile böyle
Mantık olarak basit
Telefonda klasör açtığında görünen veri Bir defaya düşen işlem hacmi demek ve bu ne kadar büyük olursa işlem o kadar geç gerçekleşir
Çözüm;
Mp3leri, resimleri, videolar vs kategorilere ayır (Yabancı, slow, pop, türkçe, aile resimleri,arkadaşlarım vs gibi)
Bir Öneri daha;
Kartı doldurduktan sonra bilgisayara takıp kartın bilgisayar penceresindeki simgesi üzerinde Sağ tıkla ve özellikler'den araçlara gel ve "disk birleştiricisi"ni seç birleştirme tamamlanınca kartı tele tak Çok daha fazla hızlanmış olacaktır
(Çünkü parçalanmış olan bilgilerin kartta bulunup kullanılması zaman alır)
Kesinlikle Denenmiş çözümdür hatta bu yöntemlerle 2 gb'a kadar yükseltebilirsin
Bu arada telefonu Symbian olan herkes (3650 dışında) bu yöntemle hem daha hızlı hemde daha verimli kullanıma ulaşırlar

sinan42

Üye
korkma 512 mb hafıza kartını benim 6600 çok rahat kaldırıyor... kinstong marka kullanırsan sorun yaşamazsın...

sitare366

Üye
bende 1gb var ve hiç bi problemim yok gayet iyi

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
1 gb'a kadar kaldırır ama yavaşalar onu söylelyeeyim

öfatih

Üye
s.a arkadşlar bi forumda 6600'ın 1gb'a kadar kaldıracağını okudum. bana 512 lazım kullanılabilinir mi, kullanılırsa da hanqi özellikler olmalı ? ayrıca karta defrag atmanın ne qibi bi faydası olur.
yardım lütfen.
arkadaşım benim tel 6600....bende 512 hafıza kartı var hiç bir sorun yaşamıyorum...

bermev

Üye
kardes ben 6600 ima 1GB hafiza karti taktim valla tik yok. 256 da nasil calisiyorsa 1 gb tada ayni calisiyor.hatta 1 gb inda 750 mb felan muzik prog. resim video tema vs. hepsiyle dolu. bence kullan.

tufan_81

Üye
arkadaşım bende 6600 var versiyonum 5.53 1 gb kingstone kaldrıyor sıfır kasma var tavsiyem kingstone hatta 2 gb bile kaldırıyor denedim arkadaşın kartı ama şimdilim 1 gb yeterli bu arada versiyona *#0000# ile bakılıyor

melih dağdelen

Üye
yok arkadaşım bendede 6600 var 512 mb lık kaldırır sen takama:d

abacuklu

Üye
1 gb kullanıyorum ben 6600 da ama sd olsun mmc olmasın
sorunda yoq

eyypshmc

eyypshmc

Üye
ben 1 gb bile takmıştım...ama galeriden değil fexplorerden giriyordum...aylarca galeriyi kullanmadım...zaten kullanamazdım...:oke:

pcmurat38

Üye
kardes bende aynen 6600 kullanıyorum kım ne derse desın benım telefon 1 gb kaldırıyorsa sennkısde kaldırır yeterkı duzgun bı kart al kendıne

ortega_003

ortega_003

Üye
Ben 512 mb hafıza kartı kullanıyorum . hafıza kartını almadan önce kasar dediler ama hiç kasmıyor Fakat tüm hafızayı doldurursan kasar

aauz

aauz

Üye
kardes kaldırır yalnız kaliteli hafıza kartı olsun 512 kingston gibi

jrf_nzm

Üye
yoq kardes o kadar etkilemiyo kullan bence 1gb belki kasarda 512 de bişi olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt