6500 Slide Sahipleri Buraya!!!

Sponsorlu Bağlantılar

hellboy929

Üye
Arkadaşlar biri bana fight night 3D oyununu bulabilir mi ben de 6500 s kullanıcısıyım

flower_06

Üye
arkadaşım öndeki kamera 3g teknolojisiyle çalışıyor görüntülü konuşma için

--------------- Ekleme ---------------

bu tip çekimlerde ışık önemlidir benim ki çok net çekiyor

kalazmen

Üye
abi benim 6500 slidenen kamerasi calismiyor nasil acabilirim
saol

cruel90

Üye
beyler güvenlik kodunu nasıl kırabiliriz 6500 slaytn _?

cjcjcj

Üye
merhabalar arkadaşlar , geçenlerde n73'ümde bir sorun olduğu için verip bir 6500 s black aldım. video çekimine baktım 3gp . kayıt kalitesi güzel ama kayıt ettiğinde videodaki sesi berbat :( n73teki gibi değil .
çözümü var mıdır arkadaşlar ? tüm 6500s lerde böyle midir ? kayıt formatı 3gp mi sadece yaa :agla ?? lütfen en kısa zamanda bilen arkadaşlar birşeyler yazmaya çalışsın acillll :agla

dieforme55

dieforme55

Üye
arkadaşlar tlfnum 6500slide ve yurt dışından gelme. kayıdı yapıldı fakat 3gde ön kameram acılmıyor karşı tarafın görntüsü geliyor ama benm ön kamera acılmadığı için gitmiyor görüntüm yardımcı olablir msiniz?? güncellesem tlfnu son sürümü bilmyirum ve de sürümle alakası var mıdır ki?

silentships

Üye
Arkadaşlar bende 6500s kullanıyorum telefonumda ilk aldıgımda ayarlar durup dururken sıfırlanıyordu, versiyonunu v10.0 a yükselttim bu sorun kesildi,

şimdi tek sorun bluetooth ile veri alışverişi yaparken tuş takımının ışıkları sönüyor ve bir daha açılmıyor. tekrar açılması içinde ayarları sıfırlamak gerekiyor...

fakat ayarları tüm ayarları sıfırlamak istemiyorsanız senk. ve yedekle menüsünden yedegi geri al seçenegine tıklamanız yetiyor yani bir yedege geri yükleme yapmadan ışıklar geriye geliyor.. çok enteresan ama bu şekilde çalışıyor...

şimdi büyük bir merakla yeni versiyonu bekliyorum.. bakalım bunu düzelteceklermi yeni versiyonda!!!

hashem

Üye
slm arkadaşlar bi sorum olacak ben gelen aramayı kapakla cevaplayıp sonlandırmak istiyorum nasıl yapıcam

neon53

neon53

Üye
6500 slide m de arka kapak sorunu var nasıl çözerim hafıza kartı arada görmüyor kapağı oynatınca falan görüyor

bazende menü resim dosyaları ve hafıza kartındaki dosyalara giremiyor kitleniyor

he birde çağrı geldiğinde cevaplarken telefon restard atıyo

weycell_23

Üye
kardeş bu telefonun çaldığında arayanın ismini söylemiyomu yoksa benmi bulamadım çok gıcık bi durum şimdiden thanks

melis_sezener

melis_sezener

Üye
Bir numara tarafından rahatsız ediliyorum.. Bunu engelleme programı yokmu bizim telefonlar için ??

slm arkadaşlar bi sorum olacak ben gelen aramayı kapakla cevaplayıp sonlandırmak istiyorum nasıl yapıcam

ayarlar= ara= kayar kapak işlemi

Kasimpasali28

Üye
Selamlar. Telefonun güvenlik kodunu bilmiyorum yada unuttum diyelim nasıl kırabilirim bu kodu? Yardım ederseniz sevinirim. İyi günler.

emrel72

Üye
abı ya nasıl konustugunda acılır ben acamıyom
yardım pls

kolakutusu

Üye
benim flash hiç açılmıyor çözümünü bilen varmı ??? :(

tataroglu-64

Üye
bu telefonun önündeki ne işe yarıyor neden çalışmıyor bilen varmı yardım edin lütfen

kameradan bahsediyorum

krool

krool

Üye
bazı java oyunlarda hata veriyo bi bilginiz varmı

kasirga78

Üye
öncelikle slm arkadaslar benimde 6500 slide telefonum var. telefon ile ilgili bişiy sormak istiyorum. kamera tuşu ne işe yarıyor bu telefonda anlayamadım basıyorum foto cekmiyo basılı tutsan bişiy olmuo anlamadım :)) ne işe yarar bu tuş acıklayabilcek olanınız varsa cvb bekliorum şimdiden teşekkürler

tarik81

tarik81

Üye
evet 6500 slıde hayranıyım slayt video olmasada nokıa 6500 slıde guzel tel hoşuma gidiyo nokıa

alver

Üye
slm bende 6500 slide kullanıyorum benim için tek sorunu arka kapaağını açtığında hafıza kartını görmemesi yoksa başka bı kusur yok bence

mehufegast

Üye
Selamlar. Telefonun güvenlik kodunu bilmiyorum yada unuttum diyelim nasıl kırabilirim bu kodu? Yardım ederseniz sevinirim. İyi günler.

Telefonunu Bilgisayara Bağla ve Nokia Software Updater'i kur... Son sürüm yüklü olsa bile tekrar kur'a tıkla... ilk günkü gibi güvenlik kodu sıfırlanmış olacak...

öncelikle slm arkadaslar benimde 6500 slide telefonum var. telefon ile ilgili bişiy sormak istiyorum. kamera tuşu ne işe yarıyor bu telefonda anlayamadım basıyorum foto cekmiyo basılı tutsan bişiy olmuo anlamadım :)) ne işe yarar bu tuş acıklayabilcek olanınız varsa cvb bekliorum şimdiden teşekkürler

Tuşa Basılı tutma, Tuşa dokun netleştirsin ve bırakıp hafifçe dokun... işlemleri hızlı yaparsan fotoğraf çekersin, eğer basılı tutarsan video çekimine geçersin... Ayrıca GÜNCELLEME yapmayan arkadaşlar... *#0000# yapın ve versiyonunuzu kontrol edin... En son versiyon V10.30... Hatalar giderilmiş oluyor güncelleme yapınca...

Üst Alt