6500 slıde ekran gidip geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musenna2

musenna2

Üye
    Konu Sahibi
6500 slıde ekran gidip geliyor
s.a
arkadaşlar bu siteye daha yeni üyeyim.forum sitelerinin nasıl kullanılacağı hakkında pek bir bilgim yok.ama bir yanlışımız olursa hakınızı helal edin.Elimde bir 6500 slıde var.cihaz ilk açılışında pin kodu isteme ekranı geliyor.pin kodunun bir kısmını girdiğimde geri kalanını girmeden ekran ışıkları sönüyor fakat ekran görüntüsü duruyor.Bazan pin kodunu tam olarak girebiliyorum ama cihaz açıldığında tekrar tekrar ekran ışığı gidip geliyor bazanda ekran tamamen gidiyor ama sonra tekrar geliyor.Şarza taktığımda bu sorun ortadan kalkıyor.Biz flash attırdık ama yinede düzelmedi.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ne yapmamız gerektiği hakkında eğer yardımcı olurlarsa sevinirim

futbol123

futbol123

Üye
ekran soketi bozuktur telefoncuda 20-30tl arası yaptırabilirsin

desparato5000

Üye
arkadaşlar bende nokıa 6500 slide var fakat hafıza kartını bazen görüyor bazen görmüyor gördüğü zamanlarda mp3 yada video izlerken kendiliğinden tel kendini resetliyor. telin arka kapağında temassızlık var dediler ne yaptıysak olmadı aldığım güne lanet olsun diyorum. hafıza kartını yeniledim aynı hatayı hala yapıyor telefonmu bozuk hafıza kart yuvasımı bilmiyorum farklı farklı hatalar veriyor. bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi

djj_muzzy

djj_muzzy

Üye
Arkadaşlar arka kapagı cıkarın kamera delıgının yannda bı kucuk tırnak var onu bıraz kaldırın sorununuz ortadan kalkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt