Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6303i classic mobil kulaklık antenli tv programı (istk)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heroata
Üye
Konu Sahibi
6303i classic mobil kulaklık antenli tv programı (istk)
6303i classic veya yakını modeller için kulaklıklı, yani kulaklıklı derken hani mobil radyo kulaklıksız dinlenmiyor da kulaklık anten görevi görüyor ya işte aynı mantık olan bir java mobil televizyon arıyorum
dedeminoglu
Üye
analog tv programı arıyorsun anladım kadarıyla..ama imkansız birşey..bırak analog u s40 lar için tv programi zor bulunuyor...
6303i classic veya yakını modeller için kulaklıklı, yani kulaklıklı derken hani mobil radyo kulaklıksız dinlenmiyor da kulaklık anten görevi görüyor ya işte aynı mantık olan bir java mobil televizyon arıyorum
Arkadaşın dediği gibi böyle birşey imkansız telefonun içinde radyo alıcısı var ve radyo kulaklıkla beraber anten görevi görüp o şekilde çalışıyor.Telefonunun içinde tv alıcısı olmadığı için bu isteğin imkansız. Ancak belirli programlar bularak internet üzerinden izleyebilirsin.
Heroata
Üye
Konu Sahibi
Sizi uğraştırdığım için özür dilerim ve bana çalışabilecek bir tv programı tavsye edermisiniz ? Az kb harcayan