6303 çift hatlı gözüküyor..??

Sponsorlu Bağlantılar

cenk08201125

cenk08201125

Üye
bütün 6303lerde böylemi böyle olmaması lazım bazıları böyle diye biliyorum 3310 larda da vardı ama bazılarında eskiden 3310da gördüğümde bende şaşırmıştım

CS BETA

CS BETA

Üye
özel üretimdir sizinkiler nadirrr :)

--------------- Ekleme ---------------

:ehe:ehe:ehe

cenk08201125

cenk08201125

Üye
evet öyle:ehe

cenk08201125

cenk08201125

Üye
kütüphaneye girerken güncelleme istiyor ama ne kadar beklersek açılmıyo

cenk08201125

cenk08201125

Üye
çok fazla değil bir iki tane koydum denemek için ama olmuyo 2 saat bekledim olmuyo yinede:hmmm

denizoz52

Üye
bendede ole bene sessize almaya çalışırken bu durumu gördüm gerçekten ilginç

ufukagca

Üye
ya yeni versiyon internneten biz yükleyemezmiyiz ben yüklüyorum 9.10 geliyo sürekli ya telefonu aldığım yere götürdüm gha alttan sesise adın ha üstten diyo mal yaaa :off:

mn_man

mn_man

Üye
arkadaşlar ben araştırdım bu konuyu :) telefonun garanti kitapçıgında 11. sayfada göstergeler başlıgı altında görünüyor... "iki telefon hattınız varsa, ikinci telefon hattı seçili" yazıyor... sanırım 2 hattan 1 hat yapma TürkLere özgü bişey değilmiş :))) nokia bu olaya kısayol bile yapmış :)))

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
evrim geçiriyor :D dna sı karışık

Taka99

Taka99

Üye
s.a arkadaşlar....
Bn 6303 classic aldım. telefondda ' # ' kare tuşuna basılı tutunca arama yapılan hat değiştirilsin mi dior.telefon 2 hatlı gibi gözüküor.2. hatta geçti dior. 2. hat nereye takılıyor eğer öleyse?

Aslında bu çoğu kimsenin aradığı bişey biliyo musun :D Millet sırf çift hatlı olsun diye çin malı almak zorunda kalıyo :D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
nokia'nın hiç bir telefonunda çift hat yok aldığın yere bi götür istersen

emre35--

Üye
aynı sorun bendede war.ama bence hata deil o başka bişey koskoca nokia hatamı yapacak.Hem kullanma kulavuzuna bakın yazıo.

63arch03

63arch03

Üye
Valla arkadaşlar benim 6303 dede öyle çin filan değil orjinal

mehdi123

Üye
arkaşlar nokia da bi sorun yoq örneq veriyorum trkcll bi hattın var onu telefona taktın avea boşta bi hattın var onu nereye takcaksın hmn bir avea bayini gidiosun anlatıosun durumunu o halledio bişiler yapıo hattı takmadan çift hat oluo

SilentOne

SilentOne

Üye
yha bu nokia yazlım mühensinleri kesin kafadan sorunlu yha kesin adam akıllı bir yazlım yapamıyolar

kraldost

kraldost

Üye
arkadaşlar bizim ülkemizde şu anda yok ama bazı ülkelerde iki bazen üç operator tek sim kartı ortak kullanıyor nokiada bunun için kısayol geçiş tuşu yapmış yani bu bir sorun değil

FJB

Üye
ben sessiz moduna alabiliyorum garip bir durum sizin ki

Takipçi Satın Al

Üst Alt