6303 çift hatlı gözüküyor..??

Sponsorlu Bağlantılar

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
6303 çift hatlı gözüküyor..??
s.a arkadaşlar....
Bn 6303 classic aldım. telefondda ' # ' kare tuşuna basılı tutunca arama yapılan hat değiştirilsin mi dior.telefon 2 hatlı gibi gözüküor.2. hatta geçti dior. 2. hat nereye takılıyor eğer öleyse?

silim

Üye
bende bu konuyu merak eediyorum.eskiden bir sim karta iki hat sığdırılıyordu bu o hatlar arasında geçiş yapmak için kullanılıyordu sanırım.bu telde niye böyle bir şey var anlamadım.
ya kapama tuşundan sessize alcaksın ya da ercihlerden...

pileyn

Üye
dediğin gibi arkdaşm 2 hattı birbirine birleştirildiği zman bir kod giriliyordu geciş içn ama bunu bi nevi kısayol tusu haline getirmişler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çin üretimi olmasın...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Normalde bazı nokia telefonlarda kare tuşuna basılı tutunca tercihleri değiştiriyor çin malı olabilir

ismailkaratas

Üye
çin malı filan değil,yazılım hatası olmuş güncelleme yapmanız lazım o zaman sorun gidiyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilginç Nokia şaşırıyor bazen demekki..:ehe

Engin_ER

Engin_ER

Üye
aysmen

aysmen

Üye
Evet arkadaşlar telefonda son sürüm olmasına rağmen kısayol kareye basılı tutunca ''arama yapılan telefon hattı değiştirilsinmi? '' diye yazı çıkıyor. Yokmu bunun bi çaresi neden kısayol sessiz tuşunu kullanamıyoruz, nokia servisine başvursak olmazmı? :allalla:

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
İlginç bişey :S:S .....

futbol123

futbol123

Üye
hatsız moda geçiyor olmasın

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
dogru nie sessiz tuşu yazılı ? bncede ya yazılım hatası war.we güncellediğimiz halde böyle. yine güncel hali cıkmış sanırım 10.10 mu ne onu yüklüyünce bakıcam artık düzeLdimi die.yazılım hatası işte Çin değİl ama :D

aygüzeli

Üye
benim telefondada aynı şeyler oluyor garantiye gönderdim ondan sonra oldu relefon kendini aşmaya başladı

aysmen

aysmen

Üye
benim telefondada aynı şeyler oluyor garantiye gönderdim ondan sonra oldu relefon kendini aşmaya başladı
Garantiye sadece bu sessiz tuşunu düzeltirmek içinmi verdin yoksa başka bi sorun daha varmıydı?

qwertyu77

Üye
Açıkçası ben de bu sorunun cevabını bekliyorum. Yıldız tuşunun üstüne ne diye koysunlar ki ses kapatma işaretini?
ben de 6.40 tan 9.10 a yükselttim ama bu bir problemse eğer hala eskisi gibi.

turkaahmet

turkaahmet

Üye
en son çıkan ve ovi updater ile güncellediğim 9,10 versiyonla güncelledim durumn yine aynı

peki bu iş nasıl düzelecek ürünlerin hepsi mi çin malı o zaman hepsiburadada satılanlardan alacagım ama yorum bırakılmıs bu konuyla ılgılı nedır bu sorun mu cozen var mı

bir sorum olacak 6303 alacagım bu sessıze alma sorunu nasıl duzelttınız servıs ne yaptı

wwwfth

Üye
canım arkadaşlarım benim size bomba şeyi söyliyeyim bu tuş okadar çok işime yarıyorki diyelim arkadaşlarınız evdekiler sevgiliniz sizden izinsiz arama yapmak istiyor ise arayamıyor baglantı hatası diyor ama gelen telefonlar geliyor :) yani kısacası 2 yazıyor kimse bunu çakmıyor ben böyle kullanıyorum türk halkıyız ever allah buluruz bişeler :)) her tuşa çözüm merkezi nokta com :)

niko'M

niko'M

Üye
Arkadaşlar götürün telefonu serwise,wersiyon güncelletin (10.10 Yeni çıktı ben yaptırdım),sorun düzelir..

cenk08201125

cenk08201125

Üye
s.a arkadaşlar....
Bn 6303 classic aldım. telefondda ' # ' kare tuşuna basılı tutunca arama yapılan hat değiştirilsin mi dior.telefon 2 hatlı gibi gözüküor.2. hatta geçti dior. 2. hat nereye takılıyor eğer öleyse?

eskiden 3310 larda da rastlamıştım bu nokıanın bazı telefonlarına verdiği özellik 3310 larında hepsinde yoktu bazılarında var bazılarında yoktu neden derseniz bende bilmiyorum :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt