çin malı filan değil,yazılım hatası olmuş güncelleme yapmanız lazım o zaman sorun gidiyor.
peki kullanma kılavuzunda bu tuş için niçin sessis kısayol tuşu olduğu yazılı....hatsız moda geçiyor olmasın
Garantiye sadece bu sessiz tuşunu düzeltirmek içinmi verdin yoksa başka bi sorun daha varmıydı?benim telefondada aynı şeyler oluyor garantiye gönderdim ondan sonra oldu relefon kendini aşmaya başladı
en son çıkan ve ovi updater ile güncellediğim 9,10 versiyonla güncelledim durumn yine aynı
bir sorum olacak 6303 alacagım bu sessıze alma sorunu nasıl duzelttınız servıs ne yaptıbenim telefondada aynı şeyler oluyor garantiye gönderdim ondan sonra oldu relefon kendini aşmaya başladı
yani kısacası 2 yazıyor kimse bunu çakmıyor ben böyle kullanıyorum türk halkıyız ever allah buluruz bişeler
) her tuşa çözüm merkezi nokta com 
s.a arkadaşlar....
Bn 6303 classic aldım. telefondda ' # ' kare tuşuna basılı tutunca arama yapılan hat değiştirilsin mi dior.telefon 2 hatlı gibi gözüküor.2. hatta geçti dior. 2. hat nereye takılıyor eğer öleyse?
eskiden 3310 larda da rastlamıştım bu nokıanın bazı telefonlarına verdiği özellik 3310 larında hepsinde yoktu bazılarında var bazılarında yoktu neden derseniz bende bilmiyorum![]()