Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 Usb Kablosu Ne Kadar???
Sponsorlu Bağlantılar
C01aY
Üye
Konu Sahibi
6300 Usb Kablosu Ne Kadar???
ARKADAŞLAR 6300 USB KABLOSU NE KADAR???orjinal olmayanı bide nerde satılıR??
arslanmt
Üye
bende orjinal var.. 30 ytlydi telefonuda ordan aldığım için 25 yapmıştı.. kazık yemiş olabilirim. ama telefonu 335 e almıştım neyse uzatmayalım önerim orjinal al..
PAPADOC
Üye
dostum gittigidiyora bak ikinci el istersen 6,90 ytl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
furkano
Üye
İstanbuldaysan ben verebilirim elden.. maksat işin görülsün.. doğu bankta 2 liraya bulursun yada..
Hellboy®
Üye
Edirne 'de 15-20 YTl arası.
by_zorbey
Üye
15 20
xkadir61
Üye
ben 10 liraya aldım. n73 için olanını.
jatvalca
Üye
arkadaşım bence hiç yan sanayiyle uğraşma al orjinal kullan ankarada 20 - 30 civarında
bjkfowler
Üye
hocam bende orjinali war telefonu sattım usb kablosu bende kaldı ulastırma imkanım warsa hemen werim bu arada adanadaim
tosunabdurra
Üye
ya bunun usb kablosu benim mp4 player için kullandığım kablonun aynısı acaba sorun çıkar mı???
made to move
Üye
kardeşim g.antepteysen 2 ytl ye alırsın turistik çarşıdan
atakan1234567
Üye
beyler mp3 çalar ipod fln varsa onun kablosunu da bağlayabilirsiniz bende mp3 çalar var onun kablosu oluyor6300a
kara_star
Üye
ya özel bir kablosu yok onun ben kart okuycunu o küçük girişli usb bi tarafı onu takıyorum pc suit heme tanıo her işimi yapıom boşa tonla para verme
welatt
Üye
ben 5 ytl ye aldım. 6 aydırda kullanıyorum bir sorun yok
jean mertte
Üye
mp4 usb kablosu 6300 uyuyo bunların orjinal olmayanlarından 4tl ye aldım bende var ama bazı bilgisayarlarda acılmıyo
mami24
Üye
20 25 dir valla orjinal
gokhann71
Üye
telefon kablosu diye alıp kazık yemeyin mp3 mp4 player kabloları oluyosa onlardan alın. bn aldım 1.5 liraya gayet iyi calısıyor.. telefon kablosu diye sorunca 15 dedi mp4 diyince 1.5 anladınız siz onu.
pc_facker
Üye
valla usb yavaş oluyuor card reader daha iyi bence ben bi arakdaştan aldıdma eğer farklı bi amaç için kullanıyılıyorsa sölerseniz sevinirim