6300 Usb Kablosu Ne Kadar???

Sponsorlu Bağlantılar

C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
6300 Usb Kablosu Ne Kadar???
ARKADAŞLAR 6300 USB KABLOSU NE KADAR???orjinal olmayanı bide nerde satılıR??:vur:@:vur:vur

arslanmt

Üye
bende orjinal var.. 30 ytlydi telefonuda ordan aldığım için 25 yapmıştı.. kazık yemiş olabilirim. ama telefonu 335 e almıştım:D neyse uzatmayalım önerim orjinal al..

PAPADOC

PAPADOC

Üye
dostum gittigidiyora bak ikinci el istersen 6,90 ytl

furkano

furkano

Üye
İstanbuldaysan ben verebilirim elden.. maksat işin görülsün.. doğu bankta 2 liraya bulursun yada..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Edirne 'de 15-20 YTl arası.

by_zorbey

by_zorbey

Üye
15 20

xkadir61

xkadir61

Üye
ben 10 liraya aldım. n73 için olanını.

jatvalca

jatvalca

Üye
arkadaşım bence hiç yan sanayiyle uğraşma al orjinal kullan ankarada 20 - 30 civarında

bjkfowler

Üye
hocam bende orjinali war telefonu sattım usb kablosu bende kaldı:) ulastırma imkanım warsa hemen werim bu arada adanadaim:)

tosunabdurra

Üye
ya bunun usb kablosu benim mp4 player için kullandığım kablonun aynısı acaba sorun çıkar mı???

made to move

Üye
kardeşim g.antepteysen 2 ytl ye alırsın turistik çarşıdan

atakan1234567

Üye
beyler mp3 çalar ipod fln varsa onun kablosunu da bağlayabilirsiniz bende mp3 çalar var onun kablosu oluyor6300a

kara_star

kara_star

Üye
ya özel bir kablosu yok onun ben kart okuycunu o küçük girişli usb bi tarafı onu takıyorum pc suit heme tanıo her işimi yapıom boşa tonla para verme

welatt

Üye
ben 5 ytl ye aldım. 6 aydırda kullanıyorum bir sorun yok

jean mertte

jean mertte

Üye
mp4 usb kablosu 6300 uyuyo bunların orjinal olmayanlarından 4tl ye aldım bende var ama bazı bilgisayarlarda acılmıyo

mami24

mami24

Üye
20 25 dir valla orjinal

gokhann71

Üye
telefon kablosu diye alıp kazık yemeyin mp3 mp4 player kabloları oluyosa onlardan alın. bn aldım 1.5 liraya gayet iyi calısıyor.. telefon kablosu diye sorunca 15 dedi mp4 diyince 1.5 :) anladınız siz onu.

pc_facker

Üye
valla usb yavaş oluyuor card reader daha iyi bence ben bi arakdaştan aldıdma eğer farklı bi amaç için kullanıyılıyorsa sölerseniz sevinirim

ilo53

ilo53

Üye
6300 ısını goruyo hemde bılg sarz edıyorr 3 ytl almıstım

emre_kalay

emre_kalay

Üye
10ytl